Arkadaşlar önceden sorunsuz uo oynuyodum 1 yıl ara verdim bugün tekrar yükledim uo yu ancak nette felan bi sorun olmamasına rağmen her 2 adımda bir duruyo lag varmış gibi serverda felanda bi sorun yok sildim tekrar yükledim uo yu aynı sorun devam ediyo patch ile ilgilidir dedim patchi değiştirdim geçmedi lütfen bi yardım edin..
Ben laptopla giriyordum 32mbps hızla yine lag oluyordu.
Tp-link usb wireles aldım düzeldi şimdi lag yok
UO klasöründen makroları silip tekrar denermisiniz
makrolardan kastın ney anlamadım uo klasörünün içinde -desktop-models-music-particles-patch-support diye 6 klasör ve altlarında 70-80 tane dosya var..

Attan inince normal yürüyo sorunsuz ata biniyorum 2 adımda bir duruyo ekran kartıyla felan ilgili olabilirmiki ?

Bu konu Schneider479 tarafından düzenlendi(2010-05-31 09:16, 13 yıl önce)
Sanırım 4x veya üzeri bir client versioyu ile oyuna bağlanıyorsun. Aynısı banada oldu çünkü. kendi kendine durup devam ediyordu.
Arkadaşım şimdi oyunda bişiler deniyodumda nedendir diye oyunda ekran ayarlarında full screen yaptım -ping yaptım 125 ms 15 e düştü sorun ortadan kalktı ama normal ekranda başlat çubuğunu gösterirken yani eskisi gibi oluyo 125 ms ping oluyo takılıyo yine
UO yu tam ekran yapınca öyle takılmalar geliyordu bendede. Ekran çözünürlüğünü 1024x768 yaparsan büyük bir ihtimal sorunun çözülecektir.
1024x768 ztn şuan ekran ayarlarıyla pingin azalıp çoğalmasının nasıl bi alakası var onuda anlamadım ilk defa böle bi sorunla karşılaşıyorum full screen oynuyorum şuan oyunu o zamanda razoru felan görmüyo :S
Renk ayarını 16 bit yap sorununu pek anlamadım ama biraz daha acabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.
Kardeşim her şeye ne alakası var deyip geçme. Bu hatayı tam olarak kimse bilmiyor bende de vardı bu hata ama belli bir zaman sonra geçti. Kurcalaya kurcalaya düzelteceğiz ama bil ki bu sorun ekran kartı ayarlarından veya görüntü ayarlarından kaynaklanıyor.
Robert şimdi normal runuo serverda oynuyorum mondains legacy yüklü oyuna giriyorum nette felan bi sorun olmamasına rağmen ping 125 çıkıyo hep takıla takıla yürüyo sonra oyundan ekran ayarlrına geliyorum tam ekran yapıyorum oyunu ping 15 e düşüyo ve takılma geçiyo normal ekranda takılmadan nasıl oynarım sorun ney olabilir?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.