EĞER BU VE BUNUN GİBİ MATERYALLER YAYINLAMAK YASAKSA LÜTFEN SİLİNSİN

Player charını öldürdüğümüz relic , ss lerde görüleceği üzere Burch ve Beni staff charıyla girip öldürdü . [ Sslerde Relic&裟in önesürdüğü gibi hiçbir montaj , oynama yoktur ] . Zaman öldürmeye değmeyen bir server daha .


https://img181.imageshack.us/img181/1074/relicgl5.jpg
https://img507.imageshack.us/img507/9844/editau9.jpg
https://img380.imageshack.us/img380/3605/edit2ya4.jpg
https://img405.imageshack.us/img405/4511/edit3ql1.jpg
https://img366.imageshack.us/img366/3776/edit4yz8.jpg
Ben size olayı kısaca anlatayım

Evde Merciles Caine De Lusion adlı playerı kestik kestiğimiz anda bir staff tarafından kill çekildi arkadaşımla party'de olduğumuz için kill'in kimi çektiğinide kolayca öğrenmiş olduk...Oda Relic...Reslenip geldiğimizde ilk başta inkar etti sonra party den gördüğümüzü söyleyince server benim istediğimi yaparım vs vs bir staffa yakışmayan sözler söyledi.Sonra asıl charıyla gelip gene küfürlerine seviyesiz ve saygısız davranışlarına devam etti.En sonundada bu olayın her yere yayılıp serverda player azalayacağını anlayınca kendince photoshop öğrenip iftira atmaya çalışıyorsunuz gibi şeyler söyledi.

Ben 2-3 haftadır kastığım serverda durduk yere niye iftira atayım ki ? İşim gücüm yok elime ne geçicek .. Her neyse saygıdeğer arkadaşlarım seçim sizin böyle bir serverda oynamak ve oynamamak , başlamak ve başlamamak :)

Not:Ara sıra konuşmalarda bizde ağzımızı bozmuş olabiliriz bundan dolayı herkesten özür dileriz..
adam basmış Yorum yok Scpterim ben en KARAL'ını yazarım demiş şeklide Komuş bırakın oynamayın bakim napıcak En KARAL scplerle :D
Mesaj'ını düzenlermisin sen farkında olmasanda reklama giriyor..
Bu tür başlıklar yasaktır.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.