Sıkılmadan uzun uzun anlatacak olan çıkar mı bilmem ama uo-pixel vb. sitelerde oyuna eklenecek itemler başlığı altında örneğin ; kıyafetlerin item olarak gözükecek şekli ; erkek karekterin giyeceği şekli ; kadın karekterin kullanacağı şekil vs. şeklinde .bmp uzantılı resim dosyaları paylaşılıyor. Ya da çeşitli kılıç , kalkan vs. şeklinde item bmp leri paylaşılıyor.
( Derdimi daha anlaşılır hâle getirebilmek adına bunun örneğini verdim. )
Bunların oyuna eklenmesi , kullanabilir hâle hale getirilmesi nasıl oluyor acaba .Hem paperdolda hem de anim olarak oyunda gözükecek hâle getirilişi nasıl oluyor ?
Dökümanlarda uo-anim tooldaki hazır npclerin eklenmesi , hazır aos silahlarının eklenmesi falan mevcut . Ya da hazır *.uop dosyanız varsa onun aktarılması mevcut . Sıfırdan bişeylerin yapılması farfklı bişey . Yeni şeyler görebilmek adına bunun yardımını rica ediyorum .
Yeni anim yapılışının anlatılışı da yarım .
Evet bilgisi kısıtlı olana bunların anlatılması biraz zahmetli bir iş ama yardımlarınızı bekliyorum .
Yararlı olacağı kanısındayım .
Hmm.
bak misal erkegin i_tunic giydiginde paredolda şekilli görünmesini için sadece verdata'nın içinde misal tunic 5521'mi senn yaptıgın diğer resmi gump editör ile 5521 e koyup kaydetmen yeterli olur ama sen bunu anim olarakta yapcaksan itemin her yönden resmini ayarlaman sonra bunları anim haline getirmen gerekir oda biraz cokkk uzun sürer hazır patchları var onların yada uo anim tool ile mL itemlerini ekliyebilirsin kendi cizimlerini sadece şekil olarak kullanabilirsin yada cok ugrasıp yaparsın....

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.