Ultima Online ile ilgili illegal durumlar hariç her konuda yardım ve bilgi paylaşımının yapıldığı bu bölümde belli kriterlere göre yol göstermek ve bilgi paylaşımında bulunmak temel ilkedir. Bu bölüm altında işleyişin sorunsuz şekilde gerçekleşebilmesi için her bireyin üzerine düşen yükümlülükler ve uyması gereken kurallar vardır.

UO Yardım Alanı bölümünde gerek açtığınız konularda gerekse cevapladığınız konularda bu kurallara uymak zorundasınız.

• Konularınızda hiçbir zaman küfür ve argo içerikli yazılara yer vermemelisiniz. Yazılanlar şaka amacı bile içerse forumlarımızda 18 yaşın altındaki kullanıcılar var olduğu için bu kişilere kötü örnek doğurabileceğinden moderatorler gerekli editlemeleri yapabilme, mesajlarınızı silebilme ve ağır cezalar uygulama hakkına sahiptir.

• Konu başlıklarınızı asla büyük harflerle açmamalısınız.

• Konu başlıklarınız konunun niteliği ile ilgili olmalıdır. Unutmamalısınızki uygun başlıklarla açılan konular ileride arama yapan kişilerin daha kolay netice elde etmesini sağlayacaktır.

• Her bölümde olduğu gibi burada da reklam içerikli yazılar yazmak kesinlikle yasaktır.

• ''Server arıyorum'' ''Bildiğiniz server var mı '' tarzında konular açmak kesinlikle yasaktır. Çünkü bu tarz konular reklama sebebiyet vermektedir. Bu tarz araşıylarınız için Reklamlar ve Linkler bölümünü kullanmanız gerekmektedir.

• UO Yardım Alanı bölümünde başka platformda yaşanılan olaylar dile getirilip reklam gayesi güdülsün ya da güdülmesin temel amaç olarak buna sebebiyet vererek bölümün işleyişini bozmak kesinlike yasaktır.

• UO Yardım Alanı bölümünde illegal nitelikte programların linklerini istemek, paylaşmak ya da bu nitelikteki farklı durumları sergilemek kesinlikle yasaktır.

• Başka platformlarda yaşanılan olaylar (server hack ya da illegal durumlar) Ultima-Strike ile alakalı olmadığı için sergilenmesi lüzumsuz olan konulardır. Ayrıca bu tür konular art niyet gösterilip, amacından çıkarılıp reklam amacıyla sergilenebildiği için yasaktır. Bu tür hatalı ve yasak konuları açanlara yaptırım uygulanır, konular silinir..


Kurallara uymadığını düşündüğünüz her türlü hatalı konu ve mesajı Şikayet Et butonunu kullanarak yetkililere bildirmek daha sağlıklı bir platform ortaya çıkarmakla beraber yetkililerinde yükünü hafifleterek işleyişe hız kazandıracaktır.

Bu başlık altındaki kurallar sürekli güncellenebilir niteliktedir. Bu bölüm altında faaliyet gösteren herkes bu kuralları bilmiş sayılacaktır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.