Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Selam arkadaşlar üzerinde uzun süredir çalıştığım bir connector mevcut işinize yaracağını düşünüyorum ve paylaşmak istedim. Link aşağıdadır.

Tıklayınız:

Slayer Connector - V02


Bu konu ApachiStyle tarafından düzenlendi(2013-12-15 14:00, 10 yıl önce)
Yanlışım varsa düzeltin, formdan ibaret?
Paylaşım için teşekkürler.
Sunucu portunu öğrenmek için .net reflector ile açmana gerek yok.Ha birde form içine bıraktığım notu muhattabına iletmişsindir umarım...Kim olduğunu bilmekte zor değil...fakir gibi her yerde her exe'yi .net reflector ile açan kimse sende o kişisin...Neyse kafam rahatladı.emin oldum artık.
"Sunucu portunu öğrenmek için .net reflector" , "abi" netstat diye bişi var biliyon demi sdklfdfglkdfgfdh. Ben bu yaşta biliyom bunu yani. Google yaz "netstat" diye. Gösteriyor orda. Yada Task manager aç kaynak izleyici göstersin sadfdsfdf.çdfg. Ayrıca senin portunu napcam ben. Banane senin portundan. Ayrıca Reflactor falanda kullanmadım ben. İçine de not düştüysen başına gelecekleri biliyor olman gerek. Bile bile bunu yapıyorsun, ah ne kadar üzücü.
"Sunucu portunu öğrenmek için .net reflector" demedim!, "Sunucu portunu öğrenmek için .net reflector ile açmana gerek yok." dedim.Okuduğunu anlayacak kapasiteye elbet bir gün erişirsin.Üzülme bu kadar.
Bende dikkat eksikliği var, disleksi var. Okuyamıyorum zaten. Bunu da kabul ederim. Kusra bakma. Benide ilgilendirmez senin ne portun olduğu. C# ile ilgili google gezerken de4dot diye bişi gördüm onla ayrıca açtım kardeşim. Reflactor nedir bilmiyorum. bilmiyorsan öğren. Sen ne kadar sinirli şeysin öyle abi ya. Alttan almanız lazım beni daha büyücem ben.
Anatomik olarak büyürsün endişe etme :)
Tamamen vicdani diyebilirim, bir gidim ilerleme olmaz türkiye'deki bu zihniyette! ApachiStyle yaklasımın cok kıskırtıcı kesin kahramanlik ovunc madalyan da hazirdir..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.