Arkadaşlar öncelikle başlığı okumanız bile beni şereflendirir.. Şimdiden teşekkür ederim..

Hiç lafı uzatmadan direk konuya girmek istiyorum.. Sıradışı ve değişik bir proje düşünüyorum; web, w-b, connectour, Hosting işleri şuan benim için gayet basit fakat düşündüğüm proje zorlayıcı ve hayata geçerse gayet iddalı bir sunucu olacağına gayet eminim..Tabiki bu proje için scpleri iyi olan değil sadece güvenebileceğim bir scpter gerekmektedir.. Konu içerisinden cevap atarak bana sadece kaç yıldır bu işi yaptığınızı ve ne gibi bir yardımda bulunabileceğinizi yazmanız yeterlidir..

Kısaca kendimden bahsediyim...
Öncelikle uzun yıllardır isimlerini unuttuğum bir çok projede bulundum. Bunların içinde; bir arkadaşa yardımda vardı, kendime ait projemde vardı, bir arkadaşımla açtığım bir projede vardı.. Size yardımlarımı değil de kendim yada arkadaşımla ortak açtığım serverlardan bahsediyim: Öncelikle bir çoğunuzun tanıyabileceği kişi olan MagLor arkadaşım, bu Ultima Online hayatımdaki en güvenebileceğim insandır. Girdiğim projelerin %60 'ında vardı ve %100 'ünde sadece istemesiyle bulunabilirdi. Rohan, New Rohan MagLor (burak) arkadaşımla açmış olduğumuz sunuculardır.. En son olarakda 2010 yılının ortalarında bu projemi gerçekleştirmeye karar verdiğim anda Megatron sunucusunu açan kişi tarafından ortaklık teklifi aldım ve biraz ertelemeye karar verdim. Akabinde Megatron'u açtık Maestro ile (polat)..

Şimdi siz bunları okuduysanız eğer, bir çoğunuz beni merak etmiştir.. Adım Semih, yaşım 23, Oyun içerisinde ' CameL ' olarak bilinirim..

Not: Okuyupda zamanını harcayan herkeze saygılarımı sunarım.. Eğer ciddi bir projede Scpter olmayı ve benim istediğim sistemleri yapabileceğine inanıcak bir kişi varsa bana ulaşabilir.. Verdiğim rahatsızlık Affola inşallah..

Ulaşım: (msn'nizi mesaj olarak atarsanız size ulaşırım yada çaldırırsanız arayıp konuşabiliriz..)
Ulaşım: [email protected]


Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2011-03-10 23:49, 13 yıl önce)
Bence "cıgır"ı telefon numaranı buraya yazmakla açmış oldun tebrikler -.-'

Ancak telefon numaralarının kimin üzerine kayıtlı olduğu, kimin olduğu bilinmediğinden dolayı sakınca teşkil edebilir, bu yüzden numara silinmiştir.
benim oraya telefon numaramı yazmam; 'cıgır' yapmak değil, bu işte ne kadar ciddi olduğumu göstermekti sadece ve bilerek yazdığımıda ekliyeyim. Dediğiniz gibi eğer sakıncalı ise, sizin numarayı silmeniz bir 'cıgır' yarattı diyebilirim..
Expert
34.0001
Şunu demek istiyor ki, oraya koyduğunuz telefon numarası başkasının olabilir, senin olduğunu teyit etmek mümkün değil. Bu sebeple silmiştir. Bu arada ücreti karşılığında, 'çığır' açabilirim.
bende ilk önce şunu söyliyeyim herhalde o kadarını anlıyacak kapasite var bende de. Ayrıca görüşmek için msn'imi ekliyebilirsin veya rahatca konuşabileceğimiz bir yöntem göstererek tartışabiliriz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.