Merhaba Arkadaşlar buraya yazmadan önce araştırdım evet buna benzer bir çok hata var ama ben benimkini bir türlü halletemedim.Hatayı Şöyle Belirtiyim :

Clientimle servera girmek isityorum sürekli giriodum ama şimdi hata alıyorum
Clientteki hata : There İs some problem communicating with origin.Please RESTARD ultima online and try again.
Clientteki hata bu .

Shpere deki hata ise bu : ERROR:154:Bad Login 13 (Unencrypted client not permitted. See the USENOCRYPT setting in sphere.ini)

shpere inden bütün ayarları yapılı 2.0.2 ile giriodum ayarla versiyonu deişip shpere inide deişiyorum gene aynı hatayı verıor sadece shpereki error deişiyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
girdiğin client başka bir serverın clienti ise doğal olarak o client için bazı gizlenmiş kodlar var hex editör ile yapılırken gerçi senin spheredeki ayar oynanmadıysa farketmez ama senin sphere'n daha önce bir client için kodları ayarlandıysa hex editör ile o sphere kodunu client hex editör ile açıp aynı yapıcaksın.. client & sphere hex editördeki ayarları tutmuyor tam olarak neredeydi hatırlamıyorum ^^ hex editör kullanmıyalı çok uzun süre oldu. yani anlatmak istediğim şu sphere versiyonunu değiştirirsen daha önce başka server için kullanılmış bir sphere ise doğal olarak o sphere için yapılmış client hariç başka client ile girilmez..

En azından ben eski packlerım ile test için açtığımda bu hatayı alırdım sphere.exe değiştirdiğimde default bir tane sphere.exe ile düzeliyordu yanlışım olabilir sadece hatırladığım kadar ile söylüyorum

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.