arkadaşlar bi sürü insan burdan standart bi sunucu için ortak aramıştır vs. ama bu bambaşka bi proje olacak oyun proğramncısı ve 3d sütüdyo ortamında hazırlanan görüntülerin yer aldığı 0 dan bi ultima çalışması bunun için 2 kişi gerekiyor 1.si bize ultimada tam anlamıyla "mul" konusunda destek verebilecek birisi olması lazım 2. si 6 ay kadar zamanda biz grafiklerin biteceğini düşünüyoruz işte 2. kişinin işi orda başlayacak yaz dediğimiz sistemleri scriptini yazacak

gerçekten yapabilirim diyen için:
Benim ismim Arif Demiröz

[email protected] adresine mail veya msn olarak ekleyin görüşelim toplam 4 ortaklı bi iş %20 pay alacak her ortak

Bu konu arco tarafından düzenlendi(2010-10-16 12:59, 13 yıl önce)
Proje hakkında biraz bilgi verseydiniz keşke.

Edit : Çok güzel düşünceleriniz var umarım bu düşünceleri gerçekleştirebilirsiniz.

Bu konu Syntax tarafından düzenlendi(2010-10-16 13:11, 13 yıl önce)
Novice
12.5
İsmail güzel diyorsa güzeldir.Zahmetli ve zor bir iş olacak gibi duruyor hem konu gündem den düşmesin diye hem de şu pay konusunu anlamadığım için yazayım dedim.Nasıl bir gelir elde etmeyi planlıyorsunuz ?
Syntax : Proje hakkında biraz bilgi verseydiniz keşke.

Edit : Çok güzel düşünceleriniz var umarım bu düşünceleri gerçekleştirebilirsiniz.

Umarım Projeniz Türkiye İçin Uyumludur :( Heba olmasını istemem açıkçası....
Anlamadığım bir şey var
1.si UO - 3D
2.si MUL - 3D
3.sü Script??? ( Sphere'mi RunUOmu )??
4.sü 3D yapıp, oyun programcısı iş yapacak ise orjinal ultima clienti yerine kendi client ve emülatörünüzü neden yazmıyorsunuz?
Tutmaz :D
Tutmaz
umarım bu hafta içinde ilk screen shotları koyduğumuzda daha açık anlarsınız ve ondan sonra karar verirsiniz konuyu görüşmek isteyenler özel olarak msnden konuşabilir zaten projenin çalınma gibi bi durumu yok çalınsada yapımı için bizim hedeflediğimiz süre 6 ay :)

10 yıla yakın uo oynadım hep bekledim yenisi çıkacak daha güzel olacak diye fakat olmadı şimdi uğraştığımız şey yenisi değil ama görsel zenginlik açısından çok güzel normal 2d grafikler üzerine 3d max ve mayada oluşturduğumuz grafikleri atacağız yani ultimaya ait en ufak şey kalmıyacak anime tarzı canlı görüntüler olacak ve 3-4 ülkeye zamanla artabilecek şekilde ırklar olacak pay dediğimiz yurt içi yurtdışı satışları olacak gelir elde etme işini ben hallederim yeterki projeden kopmadan sağdık kalarak bişeyler yapalım gerisi zaten gelecektir
Ultima Online 3D olduğu anda biter.
Marlock : Ultima Online 3D olduğu anda biter.

oynaması açısından bence de biter..
Adept
4.3
pay dediğimiz yurt içi yurtdışı satışları olacak gelir elde etme işini ben hallederim yeterki projeden kopmadan sağdık kalarak bişeyler yapalım gerisi zaten gelecektir

Mahkemede basarilar, ne kadar farkli olsa da, hala Ultima Online'a ait dosya sistemleri gibi parcalar kullanirsan ve bundan gelir elde etmeye kalkarsan mahkemelik olursun cünkü. Madem bu kadar zahmet ettiniz, Ultima'dan tamamiyla koparin.
Şu fotoları atsanıza maden bu kadar gerçekcisiniz. Bu arada ne parası ne kazancı EA başınızda bitebilir.. :) !
Master
59.2997
lütfen bir oyunu çok fazla, abartılı şekilde önemseyip üzerinde durmayın. eğlenmenize bakın, gerçekten lüzum yok bu kadar profesyonel anlayışla bir projeye girmeye. (zamanında tecrübe edildi, onaylandı...)

ama umarım yine de istediklerinizi gerçekleştirme ve yaptıklarınızın aktif olarak kullanıldığını görme fırsatınız olur, başarılar dilerim.
ultima gelisicek diye kafamızda yer alan ultimayı ellemeyinde ne yaparsanız yapın . Zevk alıp vakit oldurmek için yapılmış bi şey üzerinde o kadar durmaya ne gerek var ki?
Gir oyna çık gerisi yalan ki bi anda olmasa bile zamanla
bı-ra-ka-cak-sın
arco : arkadaşlar bi sürü insan burdan standart bi sunucu için ortak aramıştır vs. ama bu bambaşka bi proje olacak oyun proğramncısı ve 3d sütüdyo ortamında hazırlanan görüntülerin yer aldığı 0 dan bi ultima çalışması bunun için 2 kişi gerekiyor 1.si bize ultimada tam anlamıyla "mul" konusunda destek verebilecek birisi olması lazım 2. si 6 ay kadar zamanda biz grafiklerin biteceğini düşünüyoruz işte 2. kişinin işi orda başlayacak yaz dediğimiz sistemleri scriptini yazacak

gerçekten yapabilirim diyen için:
Benim ismim Arif Demiröz

[email protected] adresine mail veya msn olarak ekleyin görüşelim toplam 4 ortaklı bi iş %20 pay alacak her ortak

^3d Cleint yapan iki firma var.Birisi İRİS almanların yaptıgı,İkincisi KR nin Clientini yapan Sanırım tam anlamıyla yapan yok.Dawn of light Firması yaptı sanırım KR yi.Siz bastan bri client yazdık diyorsanız.bence Bosuna zaman harcamayın İRİS 2 yi arastırın onu geliştirin.onu geliştirmekde herhalde 3-4 sene sürer.Türkiye de o kapasitde yazılımcı yok bana göre.Olsaydı Copy paste sripting den cok tan vazgecerdik.bakınız Runuo forumları.Relase Scriting Bölümüne bakın.Bir tane türk varmı script yazan.maalesef ki yok.
Eeee resimler gelmedi mi 3 ay geçti aradan

Edit : Bu arada yunus imzandaki video güzelmiş



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.