Evet arkadaşlar, RP sucusunda crafting üzerinde baya denemeler yaptık. Şuana kadar herşey iyi gidiyor, peki sizce crafting menülerine neler eklenmeli?

Crafting Skillerimiz:
Carpentry
Tailoring
Tinkering
Blacksmithing
Bowcrafting
Alchemy
Cartography
Inscription
Shipmaking
Architecture
Sculpture
Writing

Gayet geniş menülerimiz var, peki bu menüleri nasıl geliştirebiliriz? Fikirlerinizi bekliyorum.
İyi forumlar.

Bu konu xwerswoodx tarafından düzenlendi(2012-06-30 00:43, 11 yıl önce)
kendin art olarak bir resim sanatı yaratırsan 10 numara olur kimsede olmıyan bir sistem olur ressam tarzı :)
Şuan için mimarlık, heykeltıraşlık, gemi yapımı ve yazarlık diye 4 crafting skillimiz mevcut. Ressamlık içinde yönetimle konuşacağım, onuda devreye sokabiliriz.

Öneriniz için teşekkürler.
Expert
34.0001
daha kaç tane olorin başlığı açılacak ki? kendi forumlarına açmalısın bu tarz soruları.
Harbiden iyice suyu çıktı... Olorin olorin olorin . Craftmış zarmı zurtmuş. Craft menüsüne ne eklenmeliymiş. Zaten o dediklerin heryerde var artık.
Novice
12.5
Bende yazmak istemiyordum ancak gerçekten işin tadı kaçmaya başladı.U-s'yi alt forum gibi kullanıyorsunuz resmen.
osi : Harbiden iyice suyu çıktı... Olorin olorin olorin . Craftmış zarmı zurtmuş. Craft menüsüne ne eklenmeliymiş. Zaten o dediklerin heryerde var artık.
Her yerde varsa yorum yapma oyununu oyna? Burası tartışma forumu ben sadece menüleri görmek isteyenler için belirttim! Başlıkta geçiyor mu? Geçmiyor! O zaman yorum yapmıcaksın?

KeLL : daha kaç tane olorin başlığı açılacak ki? kendi forumlarına açmalısın bu tarz soruları.
Burası tartışma forumu ve istediğimin fikrini almakta benim hakkım değil mi?

Mortal : Bende yazmak istemiyordum ancak gerçekten işin tadı kaçmaya başladı.U-s'yi alt forum gibi kullanıyorsunuz resmen.
Evet öyle kullanıyoruz diyelim? Fikir sormak alt-forum kullanmaksa evet öyle.

Ayrıca yazanlar önce burdaki geçmişine baksın sonra yazsın; farkındaysanız burada 5 senelik bir geçmişim var forum kurallarını gayet iyi biliyorum, bu forumda çok şey öğrendim öğrettim, ne alt forum kullanıyorum ne başka birşey! Bu nedenle yorum yapacaksanız önce konunun içeriğini okuyun sonra yorum yapın.

Ha bide bahsettiğiniz skiller her sunucuda varsa gösterinde görelim? Hangi sunucuda her gün en az 5 saat toplantı yapıp oyuncuların görüşlerini değerlendiren bir yönetim var? Hangi sunucuda writing ile skill kasılıyor? Hangi sunucuda architecture ile ev yapılıyor? Hangi sunucuda ship making diye bir skill var? Hangi sunucuda hayvancılık var? Hangi sunucuda Farming için özel skill var?

Hadi söyleyin? Boş laf etmek kolay?
Eleştiri yapacaksanız usturuklu eleştiri yapın, önce bir yapılanlara bakın sonra yaptıklarınıza. Forumda tartışma forumudur, istediğime fikrini sorarım, beğenmeyen cevaplamaz doğru mudur?

O zaman hoşuna gitmeyen sussun.
ahah bir de üste çıkmaya çalışıyor ünlem koyarak
KeLL : daha kaç tane olorin başlığı açılacak ki? kendi forumlarına açmalısın bu tarz soruları.

Bırakında buna yönetim karar versin bence.
Aradhell : ahah bir de üste çıkmaya çalışıyor ünlem koyarak

Kurallar dahilinde yaptığım her şeyde sonuna kadar lafımın ardında dururum.
her sene 20 tane sunucu açılıyor, herkes bu şekilde kullansa burayı sence uygun mu? bence değil, kullanıma aykırı, tamam reklam yapmak istiyorsunuz da ana tanıtım başlığınıza ekleyin daha iyi
Expert
34.0001
hakkın değil. git kendi sitende sor sunucun hakkında fikir almak istiyorsan veya kendi başlığında. forumu kirletme hakkın yok ne yazık ki.
KeLL : hakkın değil. git kendi sitende sor sunucun hakkında fikir almak istiyorsan veya kendi başlığında.
Ben insanların fikrini almak istiyorum, sadece kendi sunucumun değil bin kere tekrarlatma bunu? Okumayı öğren önce. Okumuyorsanda cevap verme.

Aradhell : her sene 20 tane sunucu açılıyor, herkes bu şekilde kullansa burayı sence uygun mu? bence değil, kullanıma aykırı, tamam reklam yapmak istiyorsunuz da ana tanıtım başlığınıza ekleyin daha iyi
Sunucu reklamı yok, sadece görmek isteyenler için ekledim. Burada bir fikir soruluyor, konu sunucu değil.
Expert
34.0001
Evet arkadaşlar, RP sunucusu olarak her gün gelişmeye devam eden bir sunucu olan Olorin'de crafting üzerinde baya denemeler yaptık. Şuana kadar herşey iyi gidiyor, peki sizce crafting menülerine neler eklenmeli?

Gayet geniş menülerimiz var, peki bu menüleri nasıl geliştirebiliriz? Fikirlerinizi bekliyorum.

kimin sunucusu hakkında fikir alıyosun pardon ? yazdığını gözün okuyamıyorsa yazma.
Sen de mi xwerswoodx yaa bari sen yapma allah aşkına. Burada sunucu ismi vermeden sorsan eyvallah tamam da. Sen reklamın alasını yapmışsın be bu ne " Evet arkadaşlar, RP sunucusu olarak her gün gelişmeye devam eden bir sunucu olan Olorin'de crafting üzerinde baya denemeler yaptık. Şuana kadar herşey iyi gidiyor"



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.