Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Arkadaşlar Ben Bir Scripter'im Ve Bazı Projelerımız Var Arkadaşlarla Yalnız Herşeyi Tek Yetiştiremiyorum Yardıma İhtiyacım Var
Kendine Güveneni,Scriptlerde Neki Ben Yazarım Herseyi Diyen, Yaşı 18'i Doldurmuş Deneyimli Scripter Aranıyor :D


Komik gelebilir yazdigim ama kendini bilen insan belli edicektir kendini bu nedenle yazdim kusura bakmayin :D


ile irtibata geçebilirsiniz... saygılarımla...

Bu konu kacar7 tarafından düzenlendi(2009-12-31 17:34, 14 yıl önce)
Konuyu Biraz Daha Acsaydin...
Daha Ne Yapmamı İstersiniz ? Açık Ve Net Söylüyorum Başlanmış Bir Proje Var Kafamda Kurduğum Bir Sphere [PVP] Olucak. Diğerlerinden Daha Değişik Olucak Ve Sunucu Bizim Olduğundan Dolayı Rahatız. Başka Sorun Varmı?
kacar7 : Scriptlerde Neki Ben Yazarım Herseyi Diyen

birinin 18 yaşından büyük olucagını sanmıyorum olsa bile o kişinin zeka yaşından şüphe ederim.
Sunucunn host'u sitesi herşeyi hazır sadece scplermi hazır değil yoksa sen sunucuyu acabilmek icin yapamadıklarını yada yetiştiremediklerini başkasına tamamlatıp serverin hostunu felan alma ugrasındamısın? 18'imi doldurdum ama kişiligim yerine oturmamıs armutun tekiyim terbiyesiz ahlaksızım.. ama 15 yaşındayım efendi akıllı ahlaklı birisiyim hangi kişiligimle gelim karşına ? sence iş yaşlamı bitiyor? Bunu daha öncede bi arkadaşa söylemiştim ama yine söyliyeyim.Zaman insanları değil armut'ları olgunlaştırır.
Mrs.xaRiyla : Zaman insanları değil armut'ları olgunlaştırır.
Cok güzel bir söz,ellerine saglık...
Gilbertt :
kacar7 : Scriptlerde Neki Ben Yazarım Herseyi Diyen

birinin 18 yaşından büyük olucagını sanmıyorum olsa bile o kişinin zeka yaşından şüphe ederim.
sadece yorum yapmak icin yorum yapiyorsun dostum başlığa bak oyle yorum yap tamam ? anlastık sanırım ne demek istedigimide anladin




dostum saygi yaşla başlamaz tabiki ama 18 yaşından kucukleri sphere profesoru bile olmuş olsa almiyoruz ben burada polimige girmek icin acmadim bu konuyu sadece ariyorum diye açtım yukariya yazilmasi gerekenleride yazdim bosuna polemik olusturmayalim. KOlay gelsin
başlıga baktım ne alaka
"18 yaşından kucukleri sphere profesoru bile olmuş olsa almiyoruz " demişsin ya bu polemik değil bana sebbleri acıkla hani internet kafelere " ünnü formalı ögrenciler ve 12 yaşından kücükler girmez" gibi kanun var onun gibi bi kanun cıktıda benmi duymadım :)
Gilbertt : başlıga baktım ne alaka

dostum sen başlıga baka dur biz donucez tekrar sana.



Sphere'in Sahibi Benim Scriptlerin Çoğu Yazıldı. WB nin Tamamına Yakını Halledildi. Çikicak Bug Lara Karşi Bi Adam Ariyorum ANlicaginiz.
2.sine Gelince Yukarıda Dedigim Gibi Server'in Sahibi Ben Olduğum için 18 Yaş Altını Kadroda Gormek İstemiyorum Bunda Tartişilicak Bi Yanda Göremiyorum ? İstedigin Kadar Efendi Ol Bişi Demiyorum Çok Saygılı Bir İnsansindir Belki Ama Yaş Tutmuyorsa Bizim Takımda Değilsin Demektir Bu Konuyu Tartişmayalim Daha Fazla Bence..
küçükken trajik bir hastalık mı geçirdin sen ?
Gilbertt : küçükken trajik bir hastalık mı geçirdin sen ?



Seni Bağlayan Konu Ne ? Aranan Şey Burada Scripter Diyelimki Geçirdim Tedavimi Ediceksin Doktormusun ? Hayret Bişi Ya Senin Gibi Adamlar Çıkmasa Forumlarda Bu Forum Post Lari Nasil DOlucak Merak Ediyorum !.
18 yaşındayım kmse bni tanımasada acayip scp yazarım gözüm kapalı yazarım. aradıgın 18 yaşından büyük efendi birisi bu tam ben oluyorum ama sen şunu görmüyorsun galiba kendi terbiyesizligini başkasınn terbiyesiyle örtmeye calısırmıs gibi bi caba icindesin? önce sen efendi ol düzgün konus düzgün insan oldugunu belli et bizde ona göre yardım edelim.Aylık 50 ytl ver serverin bikere scptten dolayı hiçbir sorun yaşamıcak şekilde ayarlıyayım madem sen BUG ları gidermesi icin adam arıyorsun bnde kendime profesyonel diyorum profesyonelce halledelim işi parayı veren bugunu fixletir misaaaaaaaaaaaaali :utangac1
Gilbertt : küçükken trajik bir hastalık mı geçirdin sen ?
:yes :D ahahah neyse lütfen Gilbertt konuyu saptırma bırak olgun bir adam o olgun scripterini arasın.
Hepiniz 18 den kucuksunuz anlaşılan yalniş yere konu açmışım kolay gelsin =)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.