Şuanda ortada parayla satılır birşey gözükmüyor.Sonuç olarak biz host şirketi gibi değiliz.Biz karşılıklı anlaşmalar sonucu işlemleri yapıyoruz.Nasıl ki şuan piyasada connector satışları veya web site tasarımları satışa sunuluyor bizimkide o tarzda bir işlem.
Pekala, inşallah güzel satışlar yaparsın ve insanları memnun edersin.
Bu proje dışında yaptıklarım vardı çoğunluk memnundu.
Ali3n : teşekkürler yorumlar için Luciana ve Shatrian.

Ordan kasıt çalışmalarının tamamı kendimize ait olacağı için tüm dökümanları istenilen kişinin önüne serebiliriz .Tabii burdaki amacınız polimik yaratmaksa boşuna uğraşmayın çünkü inanın ben kendi işime bakarım ve kimsenin ne dediğiyle ilgilenmem.
Ticari bir iş değil belli bir platform altında sadece kişilere özel grafikleri tasarlıyoruz ve sadece o kişinin kullanmasını sağlıyoruz.Tabii siz bu işleri ticari olarak görüyorsanız öle devam edebilirsiniz.

Not: Sitemiz üzerinden sadece grafik tanıtımları olacaktır.Alış-veriş kısmı kişisel görüşmelerle oluşur.
Polemi yaratma gibi bir niyetim yok. Sadece bir soru sorduk Sonuçta ücret karşılığı bir şey yapılıyorsa bu ticariye girer.Ayrıca altını çizerek şuna cevap vermek zorudayım.
"Tabii siz bu işleri ticari olarak görüyorsanız öle devam edebilirsiniz." bunu söylemen cidden kötü.
Benim ticari olarak görmem diye birşey yok. Sen eğer ücretli birşey yapıyorsan bu ticaridir. Yani ben değil sen ticarete döküyorsun işi..
Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Ama çok fazla saçmalamıssın.
Başarılar.
1'i yanlış iş yapmıışşş 2.si kıskanmııııış 3.sü hani bana hani bana demiiişşşş...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.