Sanırım Yöneticiler Konuyu Yanlıslıkla Sildi. Bana herhangibir mesaj veya uyarı mesajı gelmedi. Bende tekrar açtım konuyu. Eğer yanlış bir durum varsa lütfen öze lmesaj ile bildirin hatamı bileyim...

Merhaba Arkadaşlar,

Exec Sistem olarak yenide döndük diyebilirim. Eskiden "Exec Dizayn" adında ve "Exec Systems" adında sitelerimiz projelerimiz vardı. Ama eminim kimse duymamışdır. Bir süre site tasarımı yaptık. Bir süre connector geliştirdik. Ama şimdi geniş kapsamlı bir projeye adım attık diyebilirim.

Exec Sistem

Ultima Online

    1 Ultima Online Connector
    2 Ultima Online Sphere Destek
    3 Ultima Online Script Destek
    4 Ultima Online Script Fix

Yazılım Dili: Delphi
Her Hileye Karşı Duyarlı
Cpu Düşürücü
Connector Üzerinden Kayıt
Connector Üzerinden Anket
Son Haberler Bölümü
Otomatik Güncelleme
Scrool Teması ve Klasik Tema Seçeneği
Connector Üzerinden Oyuncularla Sohbet [Yapımda]
Bildirim Günü İçinde Hile Fixleme
Sunucu Bilgisi
Connector Üzerinden Gemi Kontrol [İsteğe Bağlı]
Web Kullanıcı Paneli [Connector Ayarları İçin]


Connectorumuza sürekli kendimiz saldırıyoruz. Tüm hata ihtimallerini kontrol ediyoruz. Hata bildirildiğinde gün içinde hatayı gideriyoruz.

Fiyatlar Özel Olarak Görüşülür. Yakın zamanda siteye net fiyatları gireceğiz...

NOT:Exec Sistem Sadece Ultima Online Üzerine Kurulu Değildir. Bu Konu Ultima Online Bölümüne Açıldığı İçin. Sadece Ultima Online ile İlgili Olan Bölümü Yazdım...

İletişim[MSN]: [email protected]
[email protected]

Web Site: www.execsistem.net

İlginiz İçin Teşekkürler...
UP

Başarılar.
Ne yazıkki rekmal yasak o yüzden silinmiş olabilir. Ama uyarı amaçlı pm atılması gerekirdi. İnşallah tekrar silinmez. Başarılar.
Teşekkürler...
sitenizde şirketiz demişsiniz ama, resmi bir şirket değilsiniz sanırım ?
Başarılar.
Resmi şirket değiliz. nasıl telafuz ediceğimi şaşırdım diyelim (:

Arkadaşlar bu arada reklam diye silinmiş bir yazı olabilir fakat evet haklılar ultima-strike ekibindekiler. Ayrıca burası onların sitesi istediklerini yapmaya sonuna kadar hakları var(yasal olarak).

Ama bu daha çok ne bileyim eski uo yu özleyenlerdenim. Yani uo sunucularını değerlendirdiğimiz derece yerlerde geziniyor. Tamam güzel server dediklerimiz var hala ama, eskiden 100 üzerinden 90 verirken şimdi. tüm serverlara 9 - 5 - 4 puan verdiğimiz için kafamızda artık farkında değiliz ama biz 10 üzerinden değerlendirmeye başlamışız serverları. Yani ben bu işten yüksek bir miktar para kazanmıyorum. Yaptığım kötü birşeyde değil hile engelliyoruz yani biraz olsun eski uo yu serverlara kazandırmaya çalışıyoruz. Sunucular nasıl reklam yapabiliyor. buda sunucuları koruyucak program. bizim reklam yapmamızın bir zararı olmaz sanırım.

Nasıl kazanmıyorsun diyen arkadaşlar olabilir. Yani tabiki bir miktar para elime geçiyor buda alın teri fakat, ayda 3 connector satsam(zaten uçuk fiyatlara satmıyorum) güncellemeleri yaptığımız hostingin parası vb. şeylere para gidiyor. bir bakıyorsun elinde 3 kuruş para kalıyor.

Neyse içimden geçenleri yazdım. Benle aynı düşüncede olmayanlar tabiki olucak. Ama benim görüşüm böyle.

Teşekkürler. :)

Bu konu laku12 tarafından düzenlendi(2010-08-20 16:16, 13 yıl önce)
Bırakın UO'yu UO Connectorü için bile bukadar uğraşan insanlar varmış demek :O_o
Değerli arkadaşım, adminlerin silme sebebi bu tür bir reklam yaptığından dolayı silmeleri olabilir.Ve snn burada bnu yapman yanlıs resmi olmayan hiçbir sirkete kimse para yatırmaz örnek veriyorum hostdejavu mesela ortağym orada söle bi durum var ys belge no millet bunu görürse sana güveni geliyor durum bundan ibaret ama sana yinede başarılar diyorum connector daha önce yapmamıstım inş güzel bir şekilde yapılandırırsın..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.