Account sistemi eskisinden tamamen bağımsız farklı bir şekilde yeniden yazılmıştır.Yeni sistemin kodlama dili eski sistem gibi asp fakat veritabanı MySql yeni sistem eskisine göre daha şık bir tasarım altında ve daha kullanılışlı, sistem tamamen bitmiş değil ama %80 oranında tamamlandı.Bu sistemde market vb. eklentiler de olacak ancak eklentiler yönetici isteği üzerine aktif veya de-aktif edilecek.Şu iş olmasa ve üşengeçlik olmasa çoktan bitmiştide neyse :D

Sistem Kullanımı Hazırdır.

Beta Adresi : account.ak-oyun.com
Yönetici Paneli : account.ak-oyun.com/yonetici.asp
Şifre : admin

Yönetici Ekranından düzenlemeye alınan bir kullanıcı

Not : istek üzerine sms ile aktivasyon entegresi yapılır.

Bu konu DarkSlayTR tarafından düzenlendi(2009-09-07 19:13, 15 yıl önce)
satın alma işlemi nasıl yapılacak paypal tarzı bir sistemlemi?
asp humm humm humm asp vbscriptmi aspx mi? Asp ile artık yazılan siteleri desteklemiyorumki Microsoft bile IIS 7.0 da php destegi veriyor artık kendi yazılım dillerini 2. planda tutuyor.
Kaankha : satın alma işlemi nasıl yapılacak paypal tarzı bir sistemlemi?

Satın alma biraz amatör ama daha da geliştiricem.Satın al butonuna tıkladığında tıklayan kişinin karşısına menü geliyor menüdeki bilgiler giriliyor.Kişi ücreti banka hesabını yatırınca yönetici kişi satışı onaylıyor ve kişi oyuna girdiğinde itemin hangi charına eklenmesini seçiyor.Bu kadar şuanlık amatör ancak zamanla daha da gelişecek...
Fikirlerinizi bekliyorum...
vbscript kodlama dili olarak bir çok açığı barındıran ve iss 6.0 ın bir çok güvenlik açığı barındırması sebebi ile pek tavsiye etmiyorum özellikle account sistemlerinde ve para işlemlerinde kesinlikle kullanılmamalı. Bende 2 sene öncesine kadar asp vbscript ile programlama yapıyordum ancak güvenlik açıkları ile ilgili yeterli bilgiye sahip oldukdan sonra direk kesintisiz php'ye yoneldim
php bilgim de var ancak asp den daha çok hoşlanıyorum.bu bitince başka bir tanede php dili ile yazıcam.Ama şuan da yapacağım asp...

Yorumlarınız için teşekkürler..
Donate sistemini sonradan geliştireceğine şimdiden daha güzelini yapsan sunsan daha güzel olur.
Tabii ama geliştirmeler zamanla yeni gelecek fikirlere göre olacak örn. donate sisteminde item alan üyeler aldığı itemi başka bir acc'ye transfer edebilecek.Başka bir düşüncemde ise oyuncular sistem sayesinde web üzerinden item alım-satımı yapabilecek karşılıklı.Yine yönetici onaylı olarak.Sistem şuan da bir donate sistemini fazlasıyla karşılamakta...

Fikriniz için teşekkür ederim...
İyi Akşamlar.
@DarkSlayTR
sistem çok güzel kandırılabilir web işin içine girince

bkz: Actionda yatmak üzereyken itemlerini satabilir :)
Nemesis[Berq] : sistem çok güzel kandırılabilir web işin içine girince

Veya daha önce sattığı itemle ölebilir. ama onları ayarlarsan eminimki güzel birşey çıkacak.
asp sistem insanı korkutur ben kullanmaktan hep çekindim çok göz önünde bi sistem olduğu için login açıklarına kadar çok ünlü bi sistem.

En basitinden 'or 1=1 gibi bi açıkla direk panel'e yönelebiliyoruz. 10 düşünüp 1 yazmak lazım

ayrıca kesinlikle item satışına karşıyım neyse emeğine sağlık.
Bence boyle bisey servera eklersen yakında premium accde eklenmek ister bu da insanları oyunun zevkinden uzaklastırır ayrıca server sahibine katkısı olur ona bisey dedigim yok ama knight gibi bisi olur bu zevk almaz insanlar o crystal dragonları kesmenin falan hic zevki kalmaz parası olan alır olmayan almaz hem millet krizde ne parası :D
Nemesis[Berq] : @DarkSlayTR
sistem çok güzel kandırılabilir web işin içine girince

Saol hiç aklıma gelmemişti valla :)
Ona karşı önlemler alırım örn: minimum 90 hitsi olanlar satışa item ekleyebilir veya benzeri bir çözüm de olabilir.Sadece pazar alanındakiler item satabilir veya alabilir.Ama ilk etapda sadece sunucu sahibi item satacak oyuncular satamayacak onlar sonraki planlarda ortaya koyucam.

Teşekkürler.

Bu konu DarkSlayTR tarafından düzenlendi(2009-02-24 17:54, 16 yıl önce)
DarkSlayer Arkdandayım Tam Beklediğim gibi bi sistem eğer bitirirsen benle işetişime geç yada ben senlen iletişime geçeyim :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.