Merhaba Arkadaşlar;

Uzun bir zaman sonra tekrar sizlerleyim, şuanda bir sunucu yapılanması icindeyiz sunucumuzun sizlerin daha zevkli, eğlenceli ve seviyeli bir platform altında oynayabilmek için sizlerden Irk Sistemi hakkında düşüncenizi öğrenmek istedim.

Sizce Irk Sistemi olması mı daha iyi, Ultima Online 'ı daha zevkli hale getirir yoksa Irk Sisteminin olmamasımı daha zevkli hale getirir.

Sizlerin cevabı bizler şuanda çok büyük önem taşıyor.
Şimdiden ilgileriniz için teşekkürler.
sıradan bi hal aldı ırk sistemi olmasa daha hoş hatta çünki ırk sistemi olup skill dummy full ph olcaksa falan ne anlamı var ki ?
Türkiyede ırk sistem


OUT
sanırım ırk sistemi hiç ilgi görmüyorum forumda dahi :)
ırk sistemi-skill dummy eskiden bunlar varmıydı yha :D
ama bi açıdan bakmak gerekirse 3 tane ırk olsa bu ırklar birbirine düşman olsa aynı ırkına dalamasa hoş ve rekabet dolu bi sistem olur örnek vampir orc elf savaşları olsa :D
bence 2 tane olması daha iyi İnsanlar Ve Orklar İnsanların özelikleri mesela hpleri yüksek olur orgların stamları yüksek olur

Benimde Bi fikrim var neden hep heal,int,dex 100 de sınırlı 600 -900 e kadar yükselse sizce daha iyi olmazmıydı

+15 katana 250 falan indircek mesela dragonu worriorlarda kesebilicek ...

Hangi serverda bi player elinde +15 katanasıyla dragon kesmiştir :D
600-900 değilde
örnek str dex int zor kasılmalı ne blm dex kasmak için yumruk falan atmak gereksin millete 10 yumrukta 1 dex gelsin öle olsun artı sınırı olmasın böylece çok kasanın çok statı olur
@marlock Elini Cep Telefonu :D

Valla okudum kimseden iç acıcı bi cevap gelmedı cunkı ben de paperdoll gorunuslu elf human (cıbıldak) orc ve dwarf ekledım servere su agn dwarf ın setlerının uzerınde calısıyorum cok zorluyor ama urasıyorum Arkadasım Eyer Serverin de Güzel Yaratıcı Olaylar Varsa Irk Sıstemınıde Görünüşe Taşıyabilirsen ve Irklara Özel Weaplar Yapabilirsen Ne Mutlu Sana Derim Tutma İhtimalide Olabilir..
Benim 20 30 tane uo cu arkım var REAL den bunlar bı serverda oynadı vampır ısırdınmı dıerı vampır felan oluyor :D cok hoslarına gıttı
sole bı ırklı guzel bı server olsa kapanmıyacak hemen başlarım dıyorlar mesela herkez diyor uo nun yaş sınırı 18 20 nın altına dustu dıyor bana uo yu oreten kişiler hala oynamakta yaşları 28 30 yaş arası uo da bu yaşta kişiler halen bulunmakta ama tek tek onlarıda bıraktırmaya urasanlar var herneyse yani diyecegim uraşılmış guzel bı server yaparsan ırk ların paperdoll larınıda yaparsan daha ne ıstıyorsun derim..
Arkadaşlar Öyle değil Irk Sistemi deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama 5 6 tane Irk Olucak Irk içinde Bölünecek ve Skill Cap oyle 7x 8x olmucak Herşeyin Sınırlaması Olucak ph de öyle skill dummyde falan o kadar basite indirgenmiyecek tabiki.
@Administraktor
ne içtin la :D elini cep telefonu ne :D
hoca elinin diyecektim :D kusra kalma yav :Diçtigim bişey yok kafam cok bozuk yaptıgım mınastirith mul hatası yuzunden gume gitti :D ama baştan bi tane daha yapıcam az uşenmeyle başladım :)
elime napcan lan :D bak ben terbiyesiz şeylere gelemem
ırk sistemi ii olur bence :)
arkadaşım Söyle örnek vereyim. mesela Human Irkının içinde Human_mage human_warrior ve bunların kasabileceği sKiller ve kaça kadar kasabileceği.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.