Selam Arkadaşlar Evimden Bi Pvp Server Gibi Bişey açmak İstiyorum Ama Sadece Arkadaşlarım Girecek Yani Login Dosyasını vede Clienti atınca Girmesini İstiyorum Hamachi.. Vs vs Gibi Program İstemiyorum Çünkü Bazı Arkadaşlarım Kullanamsını Bilmiyor Bu Sadece Logini Atıpta Arkadaşlarımı nasıl Oyuna Sokabilirm Bunu Bi Açıklıyıcı Şekilde Anlatırsanız Hepinizden Allah Razı Olsun.
Modeminin configuration bölümüne giriyorsun 10.0.0.2 192.168.2.1. vs dir büyük ihtimal.Port açma ayarları vardır.(NAT veya Virtual Server vb bölümlerinden birine orda Başlangıç portuna örneğin 2903 son porta 2903 yazıyorsun ve yerel ip adresin neyse internete bağlanınca saatin yanında çıkan simgeye tıkladığında destek sekmesine basınca ip adresinin karşısında yazan ip yi de son kısma yazıyorsun modemi rebootluyorsun ve port açılmış oluyor.iP ni ve açtığın portuda sphere.ini nin en altındaki servers bölümüne yazıyorsun olay bitti.Tek ve doğru çözüm bu bundan başka çözüm yoktur.(şimdilik)Bu şekilde her oyunun multiplayer özelliğini kullanıp hatta serverlarını bile açabilirsin tabii gerekli emülatörler mevcutsa.
Arkadaşım Teşekkür Ederim Çok iyi anlatmışsında ben Bişey Anlamadım:( bunun daha açıklıyıcı yada basit bi durumu yokmu burdan o geyik yapan arkadaşlara sesleniyom bi iki satır yazı yazcanız be abiler bi yardım edin yaw :( allah rızası için bi yardım bu soruna tek bi cevap mı yazılmış pfff :(

hiç urasma hamachı ıle 2 dk nızı almaz

KonuDışı:

Bilocan Pm Ye Bak Kufur Edıorm Ok :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.