Sevgili Ultima-Online sever dostlarımız,

Ultima-Online bağlantı programımız, içinde iki farklı güncelleme sistemi barındırmaktadır.

Bu güncelleme sistemlerinden ilkinin görevi, bağlantı programı ve anti-hile sistemini herzaman güncel tutmaktır. Anti-Hile sistemimizin ve bağlantı programımızın kırılmasını engellemek için belirli aralıklarda yaptığımız bu değişiklik ve geliştirmeler tamamen otomatik olarak bu sistem ile güncel tutulmaktadır.

İkinci güncelleme sistemi ise oyun sunucunuzda bulunan dosyaların, oyuncularınızın bilgisayarındaki dosyalar ile senkronize edilmesi görevini üstlenmektedir. Ayrıca dosyalarınızı özel olarak imzalayarak oyuncuların bu dosyalar üzerinde en ufak bir değişiklik yapmalarına engel olmakta, herhangi bir müdahale yapılması sonucunda bu dosyaların orjinal hallerine dönmesini sağlamaktadır.

Oynuoz.Com Anti-Hile sistemi 16 farklı yöntem kullanarak sistemde belirtilen bütün programları engellemekte ve sunucu sahibinin isteğine bağlı bazı programları beyaz listeye alarak bu programların engelini kaldırabilmektedir. Anti Hile sistemimizin engellediği program çeşitleri ise;

-Speed programları (Speed Gear, Speeder Xp vb.)
-Donanımdan kaynaklı speed 
-Makro programları (Easy UO, JUOM vb.)
-Multi programları (Sandboxie, Comodo Sandbox vb.)
-Injection (Yoko, Razor vb.)
-Harita programları (Auto-Map, UO Cartographer vb.)

Ayrıca engellenmesini istediğiniz programı bize ilettiğiniz taktirde program incelemesinden sonra istediğiniz programıda engelli listesine eklemekteyiz.

Fiyatlandırma ve diğer ürünlerimiz için https://www.oynuoz.com adresimize göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Oynuoz.Com 

-Speed programları (Speed Gear, Speeder Xp vb.) 

Bu konuda biraz yanlışınız var.Tabiki bilemem nasıl engellediğinizi ancak Speed fixleyen şuana kadar hiç görmedim görememde nedeni ise milyonlarca speed programı var bunu engellemek biraz zor gibime gözükmekte,ama sizin deneyinimizi  takip edip görmek lazım oyüzden merakla takip edeceğim referans veya kullanıcak herhangi bir iyi bir sunucu olacakmı diye.

 

Hayırlı satışlar dilerim

 

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.