Merhabalar,

Yaklaşık 1 haftadır, Ultima Online' da bilinen "speed,easyuo,multi" gibi şeyleri önleyebilecek Connector yazabilen arkadaşlar aranıyor. Ancak Easyuo veya Multi clientten ziyade, Speed Hack'e kesin veya ona yakın bir çözüm sunması gerekiyor..

Bu konuda bize yardımcı olabilecek, ciddi anlamda işini iyi yapan arkadaşlar aranıyor. Eğer anlaşabilirsek, diğer projelerimiz içinde birden fazla bağlantı programı yaptırabilirim.
Fiyat konusunda aşırıya kaçmadıkça, anlaşabiliriz.

İletişim için
[email protected]
530 592 65 02

Saygılarımla
Mehmetcan Ünal
Kırılamıyacak Connector yoktur.Aradığınızı bulmanız dileği ile
Akasha : Kırılamıyacak Connector yoktur.Aradığınızı bulmanız dileği ile

Bunun zaten herkez farkında.. Kullandığın Windows orjinal mi ? Muhtemelen değil.. Peki oynadığın oyunlar ?.. Herkez aradığını bulur bulmasına da ...
Adept
4.3
Connectorun kirilmasini zorlastiricak yöntemler mevcut. Bircok programi kirabilen insanlar UO camiasinda da mevcut, kiriyorlar ve dagitiyorlar da. Ancak sik sik güncelleme yaparak, bu durumu bir nebze giderebilmek mümkün en basitinden. Otomatik olarak her gün kücük bir güncelleme ile, kirilmis connector ile girilmesi engellenir, her gün tekrar kirmak bir süre sonra sikacaktir insanlari...
David dediğin sistem ile ilgili aslında bir algoritma geliştiriyodum ^^'. Her gün otomatik olarak sabah 6 da güvenlik kodlarını değiştiricek ve yayına sunucak bir sistem olucak. Ancak tek problem sunucu sahiplerinin bir php scriptinin sphere.exe'lerine müdahale etmesine izin verip vermeyeceği :)
Php scriptini gördükten sonra heryere müdahale edebilir scriptin (:

Bu arada kırılamayacak bir program yok demedim zaten dikkat ettiyseniz "kesin veya ona yakın" diye bahsettim.

Halen arayışlarımız devam ediyor, teşekkürler
Kırılmayacak bir program yapılır, daha doğrusu ultima-online Türkiye oyuncu kitlesinin kıramayacağı bir program yapılır :utangac1
niye bukadar uğraş 4x ya da 5x client kullan speed felç. clientların bazı versionlarında easyuo engelli ordanda easyuo felç. multi içinde stafflara işini yaparsa geriye birşey kalmaz. sanıyorum.
Speedi, easyuo yu osi bile bu kadar takmazken ve her yeni patchte onları engellemek için nokta adım atmazken siz niye bu kadar para döküyonuz ki ? Yapanı banlıyacanız bu kadar basit player kaybetmeyeyim diye para ödüyosunuz üstüne
Merhaba tekrar

Konuya yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederek bir soru daha sormak istiyorum;

Bazı yerlerde ve bu konudada gözlemlediğim üzere "4x,5x" client lerine yönelmemizi tavsiye eden arkadaşlar olmuş. Peki bunlara yönelsek , speed ne oranda azalır veya tamamiyle mi çözümdür?

Ayrıca, "4x veya 5x" client kullandığımızda, bizden götürüsü,getirisi ne olacaktır?

Teşekkürler.
4x 5x de falan client biraz daha fazla kasıyor galiba..

Speed i scriptsel olarak fixleyebiliyorlar.. Speed açılıyor speed i açınca deli gibi takılıyor..
Ama bağzı serverlarda bu yok ve açıyosun 2-3 kat hızlı gidebiliyorsun..
İşin çözümünde yine easyuo-speed-multi için bir takım basit engelleri olan connector bile iş görür.. Önemli olan kaliteli işi bilen staffların olması.. Ne easy kullanan adam bırakır serverda ne multici.. Bunları tamamen engelletirsen player da bulamayabilirsin.. Değişik işler.. :P
Merhabalar

Uzun bir süredir Bağlantı programı yapan bir arkadaş veya firma arıyorduk ve bulduk. Bağlantı programından ziyade, bir arkadaşım vasıtası ile ismini veremeyeceğim bir firmaya "CLIENT" i baştan yazdırıp o şekilde kendimize özel bir client ile yolumuza devam edeceğiz. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Client için detaylı bilgi vermek gerekirse;

Speed için "%100" önlem olarak ; Client çalışan bir bilgisayarda speed açmaya kalktığınızda bus veya RPM hızı yükseldiği için bilgisayar hızlanmakta ve buna önlem olarak client açıldığı zaman bilgisayarınızın bus ve rpm hızını kayıt edip, oranda 1-10 arası bir artış olduğunda otomatik kapanmakta ve id ban atmaktadır. Bu şekilde speed açtığınız görüldüğü anda clienti bir daha format atmadan kullanamamaktasınız. Easyuo için henüz erken, onun için ne yapabileceğimiz konusunda bir karar alamadık.Umarım bu bilgi, Anti-hile yazan arkadaşlarında yararına olup, Ultima Online daki speed lanetine çözüm bulmamızı sağlar..

Tekrardan İlgilenen arkadaşlara teşekkür eder, konunun takipçilerine müjdeli haberi vermekten mutluluk duyarım.

Saygılarımla
Neophyte
26.6001
Sunucunuzda dummy olmayacaksa fazla üzerinde durmanıza gerek yok bence, clientinde üstesinden gelirler :)
Bunu başka bir platformda açıklamıştım, burada tekrar açıklayayım (Copy paste)

öncelikle teşekkürler yorumlarınız için ancak; Speedin çalışma mantığı gereği en basit örnekle bilgisayar hızlanıyorsa eğer, clientte bilgisayarın hızını aldıktan sonra onda bir artış yaşandığı zaman bir engelleme yapıldığında buna kesin bir çözüm sunmuş oluyoruz. Ha, eğer tabii ki clientin source kodlarına ulaşıp veya bir şekilde kırdıklarında zaten client etkisiz kılınıyor ve speed vesaire açılmış oluyor..

Ama bahsettiğim gibi Bağlantı programı değil, başlı başına bir client olacak ve bizim dışımızda kullanıma kapalı bir client kodlaması olacaktır.

Ayrıca forumlardaki ilgiyi ben ; Yeterli düzeyde reklam, geçmişte ki Elanesse ve bağlı olduğumuz(aynı zamanda sahibi olduğum) Playertr nin yer almasına bağlıyorum. Tabi, eski Ultima Online ı size yaşatmak için elimizden geleni yapacağız ve bunu yaparken de yeni oyunculara da hitap edeceğiz. Mesela, şuan için düşündüğüm hem yeni oyunculara hemde eski oyunculara hitaben; Oyuna girişte size (henüz aklımda değil saati) atıyorum 2-6 saat arası Skill dummy kullanım hakkı verilecek ve bu süreçte ABARTILMAYACAK şekilde konulan skill dummyler ile yetenek geliştirilebilecek.

Çünki günümüzde eski ve yeni oyuncular artık hazıra alışmaya itilmekte veya işleri/okulları gereği ilgilenememekte olduğu için bizde oyun düzenini bozmadan ve aşırı kolaylaştırmadan skill dummy kullanımını "ilk giriş" için belirli bir süre ile oyuncuya açacağız ve o süre dolduktan sonra Britain ve diğer şehirlerde yer alan skill dummyleri oyuncumuz kullanamayacak. Bu şekilde PVP sunucusundaymışsınız gibi yeteneğinizi geliştiremeyeceksiniz.

Süre dolduktan sonra, " Eyvah Skill Gelmeyecek" diye düşünmeyin. Baştada belirttiğimiz gibi, PH sistemimiz orada imdadınıza yetişecektir.

Amacımız ; Eski Ultima Online'ı bozmadan, yeni oyuncularımıza kazandırmak. Bu şekilde belki yeni oyuncu kitlemizde biraz zora alışabilir diye umuyoruz.

Saygılar.
Charlish:
Client için detaylı bilgi vermek gerekirse;
Speed için "%100" önlem olarak ; Client çalışan bir bilgisayarda speed açmaya kalktığınızda bus veya RPM hızı yükseldiği için bilgisayar hızlanmakta ve buna önlem olarak client açıldığı zaman bilgisayarınızın bus ve rpm hızını kayıt edip, oranda 1-10 arası bir artış olduğunda otomatik kapanmakta ve id ban atmaktadır. Bu şekilde speed açtığınız görüldüğü anda clienti bir daha format atmadan kullanamamaktasınız. Easyuo için henüz erken, onun için ne yapabileceğimiz konusunda bir karar alamadık.Umarım bu bilgi, Anti-hile yazan arkadaşlarında yararına olup, Ultima Online daki speed lanetine çözüm bulmamızı sağlar..

- > Speed rpm hızını önemsemez. RPM dediğimiz şey ( Round Per Minute ) fanın dönüş hızıdır. Bus speed vs vs bunlar kulaktan dolma bilgilerdir. İşin aslında farklı bir sistem kullanılır ancak detaylarını vermem ekmek yememi engeller. Client açıldığı zaman bilgisayardaki bir değeri kaydetmesi client açık olmadan önce o değerin engellenebileceği anlamına gelmez :). Ayrıca ufak bir registery takipcisi , kernell tool ile 15 satırlık bi program yazılıp banlanma sistemini önleyebiliriz. Bu işin ters mühendislik tarafı, ancak sıfırdan bir client yazılması sıfırdan bir emülatör yazılması anlamına da gelir. Client ile emülatör arasındaki problem : client ile ana sunucu fonksyonlar , data paketleri , encapsulation gibi veriler ile anlaşırken emülatör ile client sadece clientin yönlendirdiği paketleri trace edip bu paketleri işler ve serverin geri döndürdüğü paketleri simule eder. Bu nedenle server ile client arasındaki sistem güvenli olabilirken ( bkz wow, aoc ) emülatörlerde speed ve benzeri programlar kullanılabiliyor.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.