Merhaba arkadaşlar;
İki veya üç gün önce planladığım bir bağlantı programı için farklı platformlarda test edecek arkadaşlar aranıyor.Program tamamiyle ücretsiz olup hiçbir kar amacı güdülmeyecektir.O yüzden test için yardımcı olacak arkadaşlara hiçbirşey vaadetmiyorum.Sadece program hakkında bölümüne isimleri veya takma adlarını yazabilirim.
Programı biraz açıklamak gerekirse;Mimarisinde istemci ve sunucu tabanlı olarak düşünüyorum.(Client of serverside).
64 bit işletim sistemleri ve 32 bit işletim sistemlerinde tam uyumlu çalışabilmesi için gereken özveriyi gösterip iyi bir algoritma kullanarak cpu kullanma seviyesini en düşük seviyeye indirmeyi planlıyorum.
Programın şuan istemci(client) bölümünde baya bir kısmı tamamlandı;
Otomatik dosya güncelleme,
İsteyenler için programa birkaç düğme ekleyip, o düğmelere link verebilme,
Üst tarafta küçük bir resim(banner) (Ayar dosyasından değiştirilebilir)
bunlar biten özellikler.
Yapımına başlanmamış özellikler ise;
Sunucu istatistikleri ve kayıt sistemi.
Not:İçerisinde küçük düzeltmeler barındıracaktır(hız,çift client, v.b).
Tabi bunları "kırılamaz" garantisi adı altında vermiyorum.Kırılabilir kırıldığında otomatik güncelleme sayesinde programı güncelleyebiliriz.
Proje hakkında bilgi almak isterseniz veya test için konuşmak isterseniz:
[email protected]
Not2:Server kısmı 10 Nisan itibariyle tamamen tamamlanmıştır.Server kısmında yapılacak iş olarak sadece script yazılımı kalmıştır.
Server;

@Nigga ile test
Client;

@Nigga ile test
Not3:Farklı bir platformda açmıştım konuyu fakat daha fazla kitleye ulaşma adına buraya da açıyorum.
Bu konu Culum tarafından düzenlendi(2011-04-11 22:29, 14 yıl önce)