Merhaba U-S Ailesi,

Uzun zamandır kafamda kurduğum ve düşündüğüm bir Ultima Online projesi mevcuttu, projeyi eski bir dostum olan Zippo ile birlikte faaliyete geçirme kararı aldık. Projenin scriptsel kısmıyla kendim ilgilenmekteyim, web kısmıyla ise Zippo ilgilenmekte. Bunların haricinde görsel çalışmaları ise Typer ile ortak yürütmekteyiz. Ancak bizlerle birlikte projemizde yer alacak ve Ar-Ge ekibimizi oluşturacak arkadaşlar aramaktayız. Konuyla ilgili olarak bir yaş sınırı kriterimiz yok bizim için olgun ve kişiliği düzgün olan insanların aramıza katılması yeterli olacak.

Başlıca Sunucu Özelliklerimiz:
Sunucu adı: UO:Esgaroth
Türü: Power Play
Skill Cap: 700.0
Stat Cap: 225

İletişim için: ardil.duran skype adresinden ekleyebilirsiniz.

Saygılarımla
Ekibe kodlamacıda arıyor musun ?
Tabi ki neden olmasın ?
Tamamdır şuan'da konuşmak için müsait değilim ama eğer anlaşabilirsek 2 scripter 1 de genel anlamda arka planda tüm işleri yürütecek bir arkadaşımız var. Bizim açımızdan güzel bir şeyler ortaya çıkacağından emin olabilirsin.

Doğrusunu söylemek gerekirse Role play ve Power play olayını tamamen kendimce bitirmiş durumdaydım postun link'inide arkadaşım yolladı işini bilen insanlarla sonucu verimli olmasada çalışması güzel bir durum benim açımdan zevkli çok kısa bir zaman için de tekrardan görüşmek dileği ile.
Çok sevinirim istediğiniz zaman iletişim kurabilirsiniz. :)
Beni Al:asik2
pp rp acilimi demek.. hmz
Expert
34.0001
bu günleri de mi görecektik, vayyy arkadaş. şoklardayım. ben yokum he :( nerden başvuruyoruz :(((
Hosting sponsoru olabilirim Ardıl ;)
Belki de 4-5 sene oldu hem siteye hem de uo'yu düşünmeyeli. yaşlar ilerledi, zaman kalmadı. Ekip arkadaşı değil de sunucu açılınca player olarak oynarım muhtemelen.

Başarılar diliyorum arkadaşlar, herşey gönlünüzce olsun.
@Alien sana her zaman kapımız açık dostum :)

Kell'e zaten söylemeye gerek yok istediği zaman projeye girebilir :)

Hosting için çok teşekkür ederiz, kısa zamanda çevremizden çok olumlu geri dönüşler aldık bu bizi çok mutlu ediyor ve oldukça heveslendiriyor yaptığımız işte. Zippo'nun kendisine ait bir hosting firması olmasından dolayı bu konuda rahatça davranıyoruz bu yüzden sunucu çalışmalarımızı en başından beri sunucu üzerinden yapıyoruz..

@Zaknafein sanırım en son msn kullandığımız dönemlerde konuşmuştuk eğer sunucuyu açtığımız da aramızda olursan bizi onurlandırırsın :)
Hayırlısı olsun, kalıcı olması dileğiyle
:((
Hadi bakalım başarılar :)
Teşekkürler arkadaşlar :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.