Öncelikler mehaba arkadaşlar,
Elysium sunucusunu satılığa çıkarmış bulunuyorum ilk önce şunları söylemek istiyorum satılığa çıkarma nedenlerim arasında kesinlikle maddi bir sıkıntı veya başka birşey yok nedenini açıklamak gerekirse eğer Eskişehirde 2 aylık bir planör kursuna katılacağım o sırada sunucuyla ilgilenmem mümkün olmuycak ve sunucuda başı boş bırakılacak bir sunucu değil. O yüzden hakkını verebilecek kişiye sunucuyu devretmeyi/satmayı düşünüyorum.
-Sunucu şuan aktif konumdadır.

Sunucuyu aldık açmak istiyorum ama dahada ücret ödememe gerek var ne yapıcam? Diyen arkadaşlar ise
Anlaştığımız kişiye
-Sınırsız 2 adet domain verilecek (Sınırsızdan kastımız trafik limitini aşmak mümkün değil sınırsız trafik limitli ) Yıllık ücretleri ödendi her ikiside 70 TL.
-Web sitelere tasarımlarıyla birlikte alan kişiye verilecek.
*www.elysiumuo.net
*www.elysiumuo.com
-Şuan kendim 16 gblık bir dediceted makina kullanıyorum birden fazla proje barındırdığımdan dolayı.İsteyen kişi bundan devam edebilir yada alan kişiye 1 aylık süresi aldığı gün başlıyacak bir vds alnıcak.
-Bağlantı programı çok iyi dostum olan burak yani Cyrix tarafından sağlanıyor ( Connectorde ekleme mevcuttur 2 tane sunucuya aynı connector üzerinden baglanabilme şansınız var) Connector fiyatı 150 tl olup tamamı yatırıldı karşı tarafa herhangi bir ücret ödemenize gerek olmadan connector hak sahipliği sizin üzerinize geçirelecek.

Sunucu sistem tanıtmasına gelirsek eğer sunucu bildiğiniz üzere levellı ve levela uygun sistemlerini tam anlamıyla oturtmuş bir sunucudur içerisinde farklı özelliklere sahip silahlar , setler , binekler vs bulunmaktadır.
-Yarışma sistemleri otomatik olarak çalışmaktadır.Günde 2 kere hepsi tekrarlanır
Gm Topuk
Expo
Ctf
Engelli koşu
Kar yarışması
Deathmach

Ekstra olarak sunucudan 2-3 görüntü koymak istiyorum






Herhangi bir fiyat düşünmedim ancak fiyatı belirlerken sadece kodlar yani scriptler üzerinden değilde yanında verdiğimiz 2 adet sınırsız domain connector ve makinayıda azda olsa katıcam.

İletişim kurmak için :
[email protected]
Telefonla veya skype üzerinden iletişim kurmak isteyenler olursa P.M yollayabilir yada bu isteğini msn üzerinden belirtebilir.
Teşekkürler
Çok güzel bir proje satılmasına üzüldüm:S
Eskişehire gidiyor olmasaydım kesinlikle satmazdım.
Maddi bir sıkıntın yoksa, ara ver geldiğinde açarsın. Kimseye proje devredilmez yada verilmez. Çünkü bırakcağın zamanın aynısı yaşanır.
Ee aydın Donate alanlar nolucak :S:S
Vurkaç olcak :D :D

Kemal Sunal'ın Tokatçı filmini tavsiye ederim :p
Vurkaç mı ? İnanamıyorum ya biz burada gerekli işlerimiz olduğundan sunucuyu yönetemiyeceğimizi söylüyoruz keyfimizden mi başkasına satıyoruz şuanki oyunu devam ettirsin diye tabi ki. Alan kişiyle bu şartlarda görüşülecek tabi ki anlıyacağın bu konuya kesinlikle maddi durum katılsın istemiyorum.
maddi durum katılsın istemiyorsan satma, güvendiğin birine ver o zaman sen de.
bir level'li server vakasıylada karşı karşıyayız.

niye bütün paranızla abdesthane yaptırdınız?
ben zamansız gelen paranın anca üstüne ederim.
KEMAL SUNAL
Çevremde 1 tane uo oynayan adam var gerçekten tanıdığım oda bu oyunda ortagımdı maddi durumum için satmıyorum demek istedim sonuçta biz bu sunucuya ne kadar yatırdığımız ortada ugraştığımız ortada emeğimizin karşılığını azda olsa almak mutlu eder insanı sattığım ücret benim hayatımı geçindirmez 1 gün yaşamımı sağlar :)
Hee şöyle diyorsun yani playerlardan banane ben kendi derdime bakarım ?
@Zerox tuvalete git bir yüzünü yıka kahvaltını yap sonra 10 dakika temiz hava al sonra tekrar bilgisayar karşısına geç yazılanları oku keyifli günler
Mission Completed kızdı sonunda :D
madem ki donate:server'a bağış için var.
Server'ı satarken alan kişiye kazandığın bu bağışı vermen lazım.Hee dersen bu bağışı server'a yatırdım.O zaman server'ın host'u var şusu' var diyip fiyatı yükseltmemen lazım.Sadece sphere'in parası ile takas olabilir mantığı budur oda 200tl.Sizde o fiyata aldınız zaten.
Sunucu 300 TLye alındı oradan buradan duyduğunuz sözlerle gelmeyin ilk haliyse içler acısıydı bu zamana kadar gelene kadar çok emek verildi.
Donate ücretleri şu zamana kadar ayakta kalmasını sağladımı en iyi şekilde ? sağladı. 16 gblık makinada barındırdık sunucuyu üstüne connector yaptırıldı 2 adet sınırsız domain alındı bir kere banwid hatası verildiği görülmemiştir o sitelerin o kadarda ziyaretçi var iken. En azından senin gibi sunucuyu evimdeki makinamdan açıp gelen donate paralarını orada burada harcamadık kimsede harcadınız diyemez. O yüzden sunucunu aç otur oturduğun yerde kendi işine bak.
1 hafta önce seninde başlığın vardı burada themisi satıyorum diye verseydin oradan kazandığın ücret paralarınıda alıcak olana .Naptın paraları evinin elektrik parası içinmi kullandın?
Neyse boş konuşmalara gerek yok 3 kişiyle görüşüldü cevap bekleniyor ama satış devam ediyor.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.