Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Banned
-3
Alp'i 2004 2005 yılından beri tanıyorum.Benim scripterliğimide yapmiştir.Ortak sunucu bile açtık böyle bi sunucuyu satması beni üzgü başarılar Alp .
sakin ol şampiyon :) ben themis'i sattım 200 sphere fiyatı ile sattım donate domain satmadım.Evimden açtım 75 player kasmadan oynadık sen çok zekisin seni tebrik ederim :) hosting şirketim https://ozkula.com/ sorabilirsiniz.Evimden mi açmışım.Affedersiniz ama sadece benim aylık gelirim 2.500milyardır moneta oluklu mukavva ltd şti. sahibiyim sence donate parasına ihtiyacım varmı senin gibi baba parası yemıyorum :) aah pardon unutmuşum bana yazdığın scripti söylermisin? nerden kopyala yapıştır yaptığınıda istiyorum ama o serverı satın almasanız o sphere açmanız rüya'da bile gerçek olamaz.
Valla gürcancım bu sıcakta hiç çekilmiyorsun cidden cevap vermek zor oldugundan degilde ne bileyim ne desem aynısın aklın fikrin karalama projelerinde o yüzden tamam diyorum sana sadace tamam :)

Sagolasın Şahir
sağol camcı kolay gelsin :)
Kendin üst cevaplarda birşey dedin. ''Satacağım para 1 günlük geçimimi bile sağlayamaz''. Eğer öyleyse sunucuyu burada ki güvenilir insanlara bırak, onlar devam ettirsin yada sunucuya mail sistemi kur, tüm sorunlar mailine gelsin yada maaş ile adam tut, onlar senin yerine ilgilensin. Sonuçta maaş alcak kişi, daha ciddiyetli olur ve herhangi bir kötülük yapmaz sunucuya. Sonuçta para kazanacak?
Maaş ile adam tutmak mı ? Some_One komik olma. 2 ay sunucuya giriş yapamıycam sorunlar mailime gelse ne olur neyse kararım açık bunu sorgulamamınızı tercih ederim teşekkürler :)
Zerox : Vurkaç olcak :D :D

Kemal Sunal'ın Tokatçı filmini tavsiye ederim :p
Bukadar alaycı tavırla insanlara yaklaşmamanı tavsiye ederim.
Saygılarımla..
2 adet sınırsız domain alındı bir kere banwid hatası verildiği görülmemiştir o sitelerin o kadarda ziyaretçi var iken.

Merhaba, sınırsız domainden kastınız nedir ? bandwidth'den kastınız trafik ise eğer, domain ile hiç alakası yoktur. Domaini sınırsız alma lafınıda anlıyamadım açıkcası. Ömür boyu tescil felanmı ettiniz :) . "bandwidth hatası" web hosttdaki trafik sınırıdır. Sınırsızdan kastınız Trafik sınırsız paket diyor iseniz o şekilde yazmalısınız. 2 adet sınırsız domain alındı, bandwid hatası vermedi cümlesi başlı başına bir yanlış sanırım. Doğru bilgilendirme amaçlı yazdım.

Bu konu Leqendary tarafından düzenlendi(2011-07-26 00:10, 12 yıl önce)
Anlatmak istediğimi çok güzel anlamışsınız ki bunun üstüne 5 satırlık bir yorum yazmışsınız benim tanımlama şeklim böyle şimdiye kadar beni zora sokmadı ben böyle devam edicem .
Sitede yanlış bilgi verdiğinizi farkındasınızdır umarım. Neyse, sadece alacakları bilgilendirmek amaçlı söyledim.
Ayrıca benim anlamam birşeyi değiştirmez, ben bu işi yaptığım için anladım, fakat herkes bu şekilde anlamayabilir.

Hayırlı Satışlar.
Expert
34.0001
Bunun için donate paralarını direk host sağlayıcısı yerine direk hesabınıza istiyordunuz son zamanda demek ki. Sunucuyu bırakmamız doğru zamanda olmuş. Ayrıca bütün oyuncuların hesapları şifreleriyle birlikte geçenlerde hackleyen kişinin elinde var.
Sunucu geri alındı şifreler değiştirildi
Sunucunun tek gideri makina olmadığını iyi biliyorsun domainler başka sağlayıcı tarafından alındı en son seninle konuşmamızda gelicek olan ücret yatırılacaktı domain için ancak olmayınca gidip kendim yatırdım. Tekrar söylüyorum şu konuyu maddi olaylara çekmeyin iyi günler.
Hiç kapanmıcak lafları filan yalan oldu demek sw ı güvendiğin birine emanet et
Hiç kapanmıcak demedik hiç bir zaman öyle bir cümle kuranın aklından şüphe ederim zaten
edit kaynıyan sunucuyu kim alır.Acıyorum acıyorum donate kullananlara acıyorum.Tokatla paraları sonra serverı satıyorum çakal herifler planör kursuymuş lan sen daha yolda yürümeyi bilmiyorsun.Oyun için şerefini haysiyetini bir kenara atıp pislikler yapıyorsun.Ben demiştim uzun sürmez diye ahahaaha.Tıpkı bayram harçlığı ile açılan servera döndü.Yüssüz herif.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.