Silindi
Evet size daha oncede soyledigim gibi , 2 sunucu hakkinda yorum yapmistim..Kapandi..Bu sunucu icinde daha 2 hafta olmadi yorum yapmistim..Herkez 300-400-500 player diyordu ..Simdi girin bakin BRIT Bankda kac kisi olmus.. Bizim anamiza soven playeri , koruyan sunucunun son halini .. Bu macerada sona ermistir...


--- Ultima10Line --
:)
Silindi
Novice
0
Eee Uyardik kac kere delisini , akillisini ..Bu playeri banla , anaya kufur ayridir dedik dinletemedik.. Playerin tumunun Ekran Ss ini , Connector uzerinden kendilerine aldilar..Sebep ise su , Speed acan kisileri bulucaklarmis..Herkezin ozeline girersen,comagi sokarsan SONU bu olur.. Deli olma Akilli ol ...
Keşke burda açıklamasaydın hukuki işlem açısından..
Silindi
Master
8.5
Sorun degil , hukuksa bizde hukuksal alanda ne gerekiyor ise yapariz.. Bilgisayarimdan toplam 3 adet Ss alinmistir, Bilgim ve iznim olmadan. Ben Forum sayfalarinda belirttim , Geliceksiniz OZUR DILICEKSINIZ dedim .Ama anlatamadim zannedersem .Simdi yine herzaman ki gibi hikayeler uydurcaklar,sizofrene baglicaklar. Bir kisi suclucaklar,banlandi dicekler : )) Playeri elde tutmaya calisicaklar.Ama herkez bilsinki ozelliklede playerlari hepinizin Ss leri alindi.Ve herkezin ozeli onlarda bir sekilde muhafaza ediliyor.

Uo Klasorunuze giriniz ve orada oyuncu karakteriniz adinda resim olucaktir ".jpeg" uzantili. Resmi aciniz ve gordugunuz sey kendi bilgisayarinizdan izinsiz alinmis ekran goruntuleriniz olucaktir.. Tum oyuncu arkadaslarimin DIKKATINE. . . !!!
Illagel yollarla birşeyler yapmaya çalışmanı önermem çünkü bilişim suçları ne 18 yaşından küçük diye bakar ne iyi hal devreye girer direk ana yasada suçun karşılığı neyse bunu alırsın bilişim suçları hiç bir şeye benzemez ama anlattığın gibiyse bu onların ayıbıdır onların kalitesini belli eder. Bu kadarsınız siz diyip geçiceksin kendini kasmaya gerek yok.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.