Merhabalar ,

Yaz ayı olması nedeniyle sunucumuza 2 adet staff alımı yapıcağız.
Evaluate pvp olarak benim için son projem olarak bizimle beraber uzun yıllar çalışıcak egosunu tatmin etmeye calısmayan kişilere ihtiyacımız var.

Sunucumuz hakkında gerekli bilgiler www.evaluate.gen.tr web adresimizde yer almaktadır.

Bizlerle bu yolda beraber olabileğimizi düşünen kişiler aşşağıdaki başvuru formunu doldurarak bana pm atmaları yeterli olucaktır.


Ad Soyad:
Gsm numaranız:
Doğum Tarihiniz:
Tc kimlik numaranız:
E-mail adresi (Msn) :
Neden Evaluate :
Daha önce görev aldığınız sunucular :
Online olabileceğiniz saat dilimleri :
Neden sizi seçmeliyiz :

formu doldurarak bizlere gönderebilirsiniz.


Dipnot: 18 yaş üzeri olmanız gerekmektedir.
İnşallah aradığınızı bulursunuz..
Teşekkür ederim umarım kendine güvenen ben bu işi yaparım diyen deneyimli arkadasları kadromuza alıcaz zaten artık staff bulmakta zor oldu :)
Aksine, günümüzde player'den çok staff var neredeyse. Eskiden staff olmak zor zanaattı.
Aslında çok büyük bir çelişki var tabi bencesi bu olayın aklı başında 18 yaşını geçmiş birisi pvp sunucusunda örnek veriyorum game master konumunda çalışmaz. Nedeni ise 18 yaşına kadar gelmiş adam bu yaşına kadar ultima oynadığını düşünürsek ya geniş player çevresi yapmıştır yada staff veya sunucu açabilecek potansiyeli olan kişilerle muhabbeti vardır. Geniş player çevresi olan adam zaten gelipte stafflık yapmaz yapsada yararı olmaz spawnlarınızı aktif edip animal taming staff ile tame yapıp animal deed ile küçültebilir :D gerekli önlemler alındı tarzında düşünceniz varsa oda ayrı bir yanlış önlem alıcaksınız niye staff alıyorsunuz? Siz aldığınız kişiye güvenmiyorsanız nasıl ondan iyi hizmet bekliyorsunuz? diğer türlü ise staff arkadaşları olan sunucu açabilecek potansiyeli olan kişilerle muhabbeti olan sizin sunucunuzda plevel 4 olmak için veya yetkisiz karakter kullanmak için sizin yukarıda belirttiğiniz formu doldurmayacaktır doldursada istediğiniz verimi alamıyacaksınız. Burada yazdıklarım tamamen kendi düşüncemdir bence yaş sınırı tc kimlik vs kaldırın bunları.
Aiakos : Aslında çok büyük bir çelişki var tabi bencesi bu olayın aklı başında 18 yaşını geçmiş birisi pvp sunucusunda örnek veriyorum game master konumunda çalışmaz. Nedeni ise 18 yaşına kadar gelmiş adam bu yaşına kadar ultima oynadığını düşünürsek ya geniş player çevresi yapmıştır yada staff veya sunucu açabilecek potansiyeli olan kişilerle muhabbeti vardır. Geniş player çevresi olan adam zaten gelipte stafflık yapmaz yapsada yararı olmaz spawnlarınızı aktif edip animal taming staff ile tame yapıp animal deed ile küçültebilir :D gerekli önlemler alındı tarzında düşünceniz varsa oda ayrı bir yanlış önlem alıcaksınız niye staff alıyorsunuz? Siz aldığınız kişiye güvenmiyorsanız nasıl ondan iyi hizmet bekliyorsunuz? diğer türlü ise staff arkadaşları olan sunucu açabilecek potansiyeli olan kişilerle muhabbeti olan sizin sunucunuzda plevel 4 olmak için veya yetkisiz karakter kullanmak için sizin yukarıda belirttiğiniz formu doldurmayacaktır doldursada istediğiniz verimi alamıyacaksınız. Burada yazdıklarım tamamen kendi düşüncemdir bence yaş sınırı tc kimlik vs kaldırın bunları.
Sizin düşünceleriniz bunlar , kendi sunucunuzda deniyebilirsiniz bu yöntemleri kolay gelsin , gereksiz yazılar yazmıyalım konuyu saptırmıyalım
Konuyu saptırmak isteseydim aynı konuyu silip silip 4.açışın olduğunu söylerdim
Neyse umarım aradığınızı bulursunuz
silip silip acmıyoruz sizin gibiler yüzünden saptırıldıgı için konu siliniyor bizim silme yetkimiz malesef yok :)
Eva güzel bir server inşallah siteye yakışıcak güzel,görevini kötüye kullanmayan yetkililer bulabilirsiniz.
Kanglaoo : Aksine, günümüzde player'den çok staff var neredeyse. Eskiden staff olmak zor zanaattı.
Artık 10 yaşındaki çocuklar staff scripter :)

İnşallah aradığın kişiyi bulabilirsin..
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Valla ya her forumu açtığımda yeni bir eva başlığı staff alımı :)
Umarım aradığınızı bulursunuz
:) teşekkürler arayış devam ediyor
İnş İstediginiz Kişileri Bulursunuz



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.