Yakınınız da her hangi güvenebileceğiniz bir Ultima oynayıcısı yok mu? Pvp server'larında genelde yabancı alımlar işi biraz zorlaştırıyor, hele de böyle herkese açık şekilde duyuru yapıpta aralarından gerçekten güvenilir birini bulmak zor olsa gerek.
Kerem`in eski serveri. Simdi kimin yonettigini bilmiyorum fakat burda sanirim iki yonetici arkadas var ve insanlarin yorumlarina cok sert bir sekilde karsi geliyorsunuz. Boyle birsey yaptiginizda Iyi/Kotu yorumada acik olmaniz lagzim. Yukarda mesela Aiakos yorum yapmis adama donup gereksiz yazilar yazmayalim diyorsunuz. Bu basliga giripde okuyanin gozunden dusuyorsunuz bence.

Bol sanslar, insallah isdediginiz tarzda ve kisilikte birisini bulursunuz en yakin zamanda..
Nelph :
Axons : Kerem`in eski serveri. Simdi kimin yonettigini bilmiyorum fakat burda sanirim iki yonetici arkadas var ve insanlarin yorumlarina cok sert bir sekilde karsi geliyorsunuz. Boyle birsey yaptiginizda Iyi/Kotu yorumada acik olmaniz lagzim. Yukarda mesela Aiakos yorum yapmis adama donup gereksiz yazilar yazmayalim diyorsunuz. Bu basliga giripde okuyanin gozunden dusuyorsunuz bence.

Bol sanslar, insallah isdediginiz tarzda ve kisilikte birisini bulursunuz en yakin zamanda..

Post kasmak için 1 yıllık konuyu upluyor gereksiz yazı yazma diyerek haklıyım , burada kimin gözünden düşüp düşmemek beni ilgilendirmez.

Ben kisisel olarak insanlarin gozunden dusecegini soylemedim, bir sunucu olarak dusersiniz boyle olunca..
+ bence seni bu ilgilendirmez isderse 5-6 yillik konuyu uplasin.. Yetkililere sikayette bulunursun postu madem bu kadar cok rahatsiz oldun adamdan, yetkililerde geregini yapar.. ;)
Banned
-3
Nelph'ın bu kahinliğini seviyorum:asik2:asik2



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.