6x clientı nerden bulcaz? bulamadım arıyom kaç dakikadır
6xe gerek yok razordan demiseyi seç gir
hiç bişi göremiyorum 6x clienta geçti falan yazıyo yanda

patchden sonra bende 5.0.0.1b mi ne oldu client
bende girio
giriyoda binalar görünmüyo kfayı yedim :D
6x e geçmen lazm. çünkü new haven kısmı değişti 6x de ve bir sürü yer değişti. en az 6.0.9 patchına kadar çıkman lazım. hatasız oynamak için. Mesela minocun solundaki solen hivelere girdiğinde 6x değilsen green acres görünür :D
ben hiç bişi bilmiyorum runuoyla ilgili 2-3 yıl önce runuo bi pvp shardda oynamıştım. patchi hallettim 5.0.7 de şuan biter 10dk ya heralde girerim biraz ninja oldum galiba yada samurai bushido var da ne olduğumu bilmiyorum :)
Xantier : sen osi mi oynuyon

Bi ara oynamıştım arkların acclarla Atlanticte.. Güzel ortam vardı bende acc alıp başlıcaktım ama bıraktılar.. Bende başlamadım..
Şuan uodreamste oynuom..
Demise'yide denerim bi vakit bulursam.. Player fazla galba orda baya.. Osi still ama de mi ? kr var mı ?
bard kas bence. ben de bi tane samuray var :D bard açmıştım bi tane , spellweaving kastım sonra bard ı silmeye karar verdim şimdi necro ile mage kasıcam bard skilleri yerine. samurayın en büyük özelliklerinden biri 2 elli silahlarla parrying yapabilmesi. Sana bazı skilleri açabilirim

Weapon Parry - - Samuray , artık kalkan yerine iki elli veya tek elli silahlar kullanmak zorundadır. Çünkü 100.0 bushidosu olan bir samuray kalkan kullanarak , parry yapma şansını %5 e düşürür. Samurayların parrying skilli , silahlardır ancak bu demek değildir ki parrying kasmıcaksın. Parrying + bushido kasarak felaket bir defans yapabilirsin. https://uo.stratics.com/content/skills/parrying.php bu adresden hangi skille kaç ihtimalde parry yapabiliceğini söylüyor. Benim samurayımda bu ihtimal çift elde %37 birde + DCI items ve confidience atarak baya zorlaştırıyorum.

Perfection - - En az 50 bushido skilli olan her samuray onurlu sayılır. Ve Honorable Foe adlı yeteneğini kullanabilir. Bu yetenekle , vurduğunuz yaratığa başarılı 10 vuruş yapabilirseniz You have achieved in perfection gibi bir mesaj gelicektir. Bu sayede eğer bushidonuz 100.0 ise yaratığa karşı %100 Damage increase ve 100 luck kazanırsınız. Ancak yaratığa ıska geçtiğiniz her vuruş , 3 perfectionunuzu alıcaktır. Her başarılı vuruşta 1 perfection gelir ve 10 perfection yaptığınızda dediğim gibi bir sonuç alırsınız. 50 bushidoda , her başarılı vuruş ile %5 damage increase alırsınız. Bu yeteneği aktif etmek için , paperdollun tepesindeki Pentagram şeklindeni şeye çift tıklıyoruz ve virtuelerimizin olduğu bir menü geliyor. Burdan , bardak resmine çift tıklayıp çıkan targeti bir yaratığa verirseniz karakteriniz "I honor you" diyecektir ve macera başlar :P. Şöyle bi durum var , yaratığa Honor edebilmek için yaratığın bütün canı dolu olmalı.


Honorable Execution - Gene onurlu samurayımızın bir skilli :D 0 mana ister. Bu skilli aktif ettikten sonra , vurucağınız yaratık ölmeli çünkü ilk vurduğunuzda öldüremezseniz , kısa bir süre bütün resistanslarınız dehşet bir şekilde düşücektir. Atıyorum , 10 hp si kalan bir dragona vurmadan önce bunu aktif edip vurursak skill işe yarıyıcaktır. Skilli başarırsanız , bir miktar health kazanıcaksınız.


Confidence - PvM de sürekli kullandığım bir yetenek. Size müthiş bir parrying verir. Yaratık size , bu skill aktifken vurduuğunda belli bir ihtimalle sol altta "Your confidience reassures..." diye devam eden bir yazı çıkar ve kolaylaştırılmış parryinginizle , vuruşu bloke ettiğiniz için size bir miktar health ve stamina kazandırır. O da yetmiyor bu skilli aktif ettiğiniz ilk anda her saniye (Bushido / 12) kadar hitpoint verir ve (Bushido / 5) kadar staminanızı tazeler. 4 saniye sürer yani 4*(bushido/12) ye yakın hitpoint kazanırsınız. Ancak bu 4 saniye içinde kimseye vurmamalı ve kimseninde size vurmaması lazım. Health dolunca beleş parryingin keyfini çıkartarak yaratığa hücum :D


Counter Attack - 104.5 kadar bushido kastım hala özelliğini öğrenemedim 110.0 oldum anca öğrenebildim :D Bu skill , resminden anlaşılıcağı gibi kılıcı geri savurma gibi bişeydir. Aktif edince , eğer size vuran yaratığın vuruşunu doğal parryinginiz ile (2 yada 1 elli silah ile) bloke ederseniz , yaratığın vuruşunu geri savurarak , elinizdeki silahla verdiğiniz damagenin aynısını tekrar vermiş olursunuz. Anlayabilme sebebim , ratmanlardır. Bu skilli aktif edip giriştim önce bi tane vurdum o vurdu birden tekrar vurmuş oldum dedim balta bu kadar hızlımıydı diye , skillin özelliği geçtiğini görünce heşeyi çaktım.


Lightning Strike %50 Hit chance increase eklenecek biçimde adama saldırırsınız ve tek özelliğ ibu değil , bir ihtimal ile muazzam bir damage vurursunuz tabi elinizde isilaha bağlı. Balrona 110 vurabildikten sonra anladım ne mal olduğunu :D


Evasion - Kısa süresi vardır ancak size atılan büyüleri parrying edebilmenizi sağlar. Corp por gibi büyüleri doğal parrying ihtimaliniz ile , bloke edebilirsiniz.


Momentum Strike - Bu skilli çok severim. Zaten 70-80 bushido olucna bununla kasmak zorundasınız :D Bu yeteneği kullanmak için önünüzde en az 2 tane düşman olmalı. 2 düşmanada atak vermiş olmalısınız yani bu 2 side size saldırıyor olmalı. Şimdi bu skillde , aktif ettikten sonra ilk düşmana vurunca 2. düşmanda onun yanındaysa 2 sinede vurmuş oluyorsunuz. Çift dalma gibi bişey :D vee.. eğer bu skille vurduğunuz ilk adam ölürse , momentum ile otomatik 2. ye vurduğunuz adam extra damage almış olur.
runuo neymiş ya :D kasacaz bakalım bushidoyu diğer şeyleri kafamıza göre kasıyoruz dimi? yani samurai a
archery heal parry bushido anatomy poison yapabilirim bide skill cap varmı onuda öğreniyim :)
7x skill cap var. o yüzden o kadar düzgün bir karakter hazılrmak gerekiyor ki bütün bonusları bilip ona göre bir düzen kurmak gerekiyor. adam mage kasıyor , 7x cap var ama eva inscription focus her salaklığı aksıyor maksat extraları alsın. burda baya önemli extralar diğer sphere shardları gibi değil ki gidip anatomy/40 ile bonus vermiyor bin tane işlem , int dex bile işlemlere katılıyor.

uo.stratics.com

hayvan gibi karıştırdım burayı bir sürü şey biliyorum bence sende hayvanlar gibi karıştır , skills guidedeki bütün skillere tek tek bak bonus görebvilirsin
şuan merak ettiğim nasıl canlancam wandering healer taa şehrin diğer ucunda ona kadar gitmem mi lazım?

canlanmayı başardım itemlar gitmedi alla alla neler oluyo bu serverda ya :)
youngsun. 6 saat boyunca young olduğun için sen dalmadıkça hiç bir yartık dalmaz sana , newbie itemler kıyak olay felan herşey avr :D ben benim samurayın sw sini , başlangıçtak isamuray questlerinde 100 ledim :d öyle yapsaydın. son queste gelince senden 3 tane nightwalker gibi bişey kesmeni istiyo ben 100 lerce keserek sw yi ful ettim. uo.stratics i okumadan karar verme herşeye bütün bonusları oku. bi ara lumberjack kasmayı düşünüyordum samuraya ben.


nickin ney
nick zelenot samurai trainera gidem bakalım

questi kim veriyo bulamadım :)
oho en başlangıçta daimyo diye bi adam veriyor. hani çarı açarken direk samurai seçeneğine tıklıyosun da öyle geliyo o quest , advancedden skil seçere kdeğil



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.