Merhaba değerli Ultima-Strike forum kullanıcıları ,

Sizlere bir konuda danışmak istedim 1 yıllık Ultima Online arama son vermeye karar verdim . Şuan Pyramid UO da 0 dan başladım ve aklımda başka bir plan var . Fark ettiğim kadarıyla PvP sunucu sayısı çok az yada yok . Yepyeni bir PvP sunucusu açmayı düşünüyorum sizlerinde bildiği gibi birçok açılan oyuncusuz serverler yada güzel olmayan serverlar kapandı . Eğer siz bu açılacak serverin diğer serverlerden farkı olmıcağını düşünüyosanız lütfen beni uyarın ki böle bir projeye hiç başlamıyım . Kadro konusunda biraz sıkıntılarım var fakat toplıcağım yeni kadronunda sağlam olucağından eminim eğer oyuncularda istiyorsa yep yeni bir PvP server i açmayı düşünüyorum sizler bu konuda ne diyorusunuz

Şimdiden Teşekkür Ederim.
0.1
Yaş 14 yazıyor fakat 20 yaşındaki adam kadar düzgün yazıyorsun , bence bu işe hiç kalkışma uzak dur açma , tutmaz tutarsa bile sunucuna saldırırlar , yarı yolda kalırsın verdiğin paraya yazık olur al o parayla git gez kardeşim harbiden.
tabiki açma derim bugun en sağlam sistemlere mevcut olan systec bile dayanamadı.
Aftrosh'un dediklerine katılıyorum. Bu arada gerçektende yaşına bakmadım, çok olgun ve medenice yazını yazmışsın. Yerinde olsam pc'nin p'sine bile bakmazdım. Farkında olmadan insanın gözü bozuluyor ve pişmanlık duymaya başlıyorsun. Onun yerine sunucuya vereceğin parayla gez, dolaş karıya kıza harca.
Yaşı isterse 50 60 olsun bence deymez ultima online türkiyede neredeyse bitik sebebide belli yeni nesil ultimaya farklı boyut katıyor eskisi gibi emek düşüncesi kalmadı ya birisi çıkar serverına saldırır kapatır patlatır yada birisi cıkar acc hackler oyuncuları sogutur yada kadrondan birisi buna sende dahilsin edit basar patlak verirsin paran boşa gider şuan piyasada olan serverın çogu bu sebeplerden ve ciddiyetsiz oldukları için kapanmış yada kapanmaya yüz tutmuştur açmak için bence oturup bütün düşün çünkü bana paranın boşa gitme oranı %90.
Birde scripter degilsen bu işe hiç bulaşma sağlam ve güvenilir scripter bulmak bu devirde çok zor.
ilk olarak yazım ile ilgi söledikleiniz için sağol ikincisi orda uzun zamandır 14 yazıyor üçüncüsü fikileriniz için sağolun
Silindi
Members
-1
Ultima Online'ı bitiren bir anlayışın olduğu ülkede,yeni bi server açmak...

Tabi bunda sadece oyuncuların değil,server sahiplerinin büyük oranda etkisi var.Bireysel bir sunucu açmış gibi davranıp adam gelmesi için gelen ailelere dağıtılan castle-binek ve silahlar,kendi egoları yüzünden server sahibi gibi değil ilah gibi davranan,sunucu da kendine edit karakterler yaratıp adam kesince egosunu tatmin eden kişilikler olduğu sürece de bu böyle devam edecek.Ultima Online demode bir oyun olmadı aksine demodeleştirildi.Bunları da yapan bizim oyuncu ve yönetici kitlemiz.O yüzden tertemiz insanlar artık bu oyunla ilgilenmiyor neredeyse.Boşa zaman kaybı + para ödersin.Hiç bulaşma.
peki sağolun haklısın

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.