Şu anda ne yazacağımı tam olarak bilemiyorum, keşke hayat ultima'da olduğu kadar kolay olsaydı. Madenlerde bizleri kesen pk karakterlerin sonrasında reslediği gibi ironik bir o kadarda can sıkıcı olsaydı. Keşke her şey biraz daha basit olsaydı her şey 5 bandaja 1 sihirli söze her şey eskisi gibi olsaydı. Minoc madenleri kadar dayanıklı olsa keşke madenler. Ne yazık ki yok, olmuyor.!

Gerçek hayatta insanlarımız ölüyor, ihmaller sonucu canlarını kaybediyorlar. Bu gece biliyorum ki bir çok aile huzursuz ve madenci kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın ve abilerimizin aileleri haftalarca aylarca belki yıllarca huzursuz olacaktır. Bugün onlarca can gitti ve sayı geçtikçe artmaya devam ediyor.

İhmal sonucu ortaya çıkan bugünkü facia beni derinden etkiledi, sizlere şaka gibi gelecek belki ciddiye dahi almayacaksınız ancak; haddinden fazla üzülüyorum bu olaya. Belki bu durum yıllarca oynadığım ultima hayatımda karakterimin hep madenci olmasından kaynaklı, sanki ailemden birini kaybetmişliğin acısını çekiyorum.

Umarım orada ki insanların aileleri metanetlerini koruyabilirler.

Bu sitede siyaset yapmak yasak bunu yıllardır yetkili biri olarak elbete biliyorum, ancak hiç bir partiyi savunmadan hiç bir partiyi kötülemeden, bu olaya karşı sessiz kalmamamız gerektiğini düşünüyorum.



dünyanın en yüz karası ülkesiyiz. kayıplarımızamı ağlıyalım kahrolalım, yoksa siyasilerin bu katliam gibi kararlarınamı kahrolalım bilemez olduk yazıklar olsun..
Gündem ne güzel değişio demi. Can vermeden degşmio.
Başı sağolsun Türk milletinin.:(
Tebrik ederim , güzel açıklama yapmışsın.Başımız sagolsun.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.