Arkadaşlar biliyorum başlık çok saçma ama paylaşmadan da edemeyeceğim.Şimdi ben can sıkıntısından öyle sunucuların forumlarında dolaşıyordum bi serverın sunusunda bi tartışma vardı heyecanla okuyordum :) sonra birkaç dialogları (unutulan dialogları) okudum ve unutulduğunu düşündüm böyle konuşmaları :) neyse fazla uzatmayayım size birkaç kesit göstereyim.

Not:Beğenen olursa 2.part'da koyabilirim :)

Bak Kocum Sen beni kestinmi tmm ben burda artistlik yapmıyorum Ailemi tanıttım Sen bi oyuna gir Sor aileme Ben ne zmn birini çağırmışım Ayrıca ws de kestin tmm asıl senin yaptıgın artistlik vede çocukluk ben 19 yasındayım ve yasımın getirdiği enerjiyle alayına giderim bu söz sanal delikanlılarının sözü deil ben kimsenin mekanına gitmem Sen gel Yalova Kemer Köprü Baykus volkan de Sen bu Sözün devamını getirmeden bana gerek kalmaz tmm mı kocum akıllı ol ki kafan gitmesin Gövdenden Benim ve bnmgibilerin kaybedecek bişi yok ben nie bu uo yu oynuyorum zmnım geçio ve herşeyi unutturuo tek düşünceğim şey oyun oluo eğer ben bu oyunu oynamasam nezaret yüzü çok gördüm senin gibiler yüzünden de cezaevide görürüm tmm mı kocum buraya gelip de Yok seni kestim yok ws de aldım diyipte kendi tavrını koyup şekil yaptım sanma Alayına giderim bu oyun elçabuklugu tmm kestin ben sana dedim mi kralım kesersin lagım olur kesersin olmaz kesersin ben bu oyunun kralı deilim 101 puanım var ben bunu binkle kestiğim admlardan da yaptım kendim teke tek ws attıgım admlardan çoğalttım ben sana kesemessin die bisi demedim tmm mı Kocum Ben busana kahpelere elveda dememişim Senin gibi Kahpelere Elveda delikanlılık yaptım sanma alırım anahtarını bir kesersin 2 kesersin 3.ye Ekranın Grileşir ağlarsın Hadi allha emanet Stafflar Saygılar Sisze Saygım sonsuz böle server açıosunuz beni hayattan kurtarıosunuz Helal size Bu kdr söz yeter sen delikanlıysan Susarsın tmm .. 
ya bu kadar da olur mu be kardeşim yazık günah geçirdiğin zamana öldürürüm başını keserim bilmemne noluyor abi satanistmisin sen bir oyun için sarfettiği laflara bak.. insanlar bazen neyin içinde bulunduklarını şaşırıyorlar vallaha yazık günah..
birde diyor ben 19 yaşındayım eminim ki 10 yaşındadır :)
Members
0.1
Bence arkadaşın yaptığı edebi bir sanat. Ben hayatımda böyle özgün bir şey görmedim. Ekranda bir sürü kelime var ama tek bir cümle bile yok.
edebi sanat? xD

ilahi gcx :D

//////////////////////////

0-6 yaş grubu çocukların kurduğu lafların kopyası herif ya vallaha billaha pes :D
Aman beyler sizide kesmesin dikkat:)))
etkilendim.
Yuck !
her kelimenin sonuda "tmm" diyor acaba gerçek hayattada öylemi ? :huh
arkadas cok kesici bi kişilik :D
çakma polat :D kafa kesiyo çoluk çocuk grubu böylelerine zamanında gülüp geçiyordum :D bunların küfürleri bile küfür sayılmaz :p
adam hem racon kesmiş hem kafa kesmiş bi sonraki seriyi merak ve heycanla bekliyoruz.
Bu keskin arkadaş 19 demiş 10 dur mekan fln demiş google dan bakmış cezaevi demiş onlarıda filimlerden izlemiş....

Belliki bu arkadaş normal hayatla oyunu karıştırmış... merak ettim bu adam dışardada üstünde deri set altında at elinde katanaylamı geziyo :):):):):):)
worken : Bu keskin arkadaş 19 demiş 10 dur mekan fln demiş google dan bakmış cezaevi demiş onlarıda filimlerden izlemiş....

Belliki bu arkadaş normal hayatla oyunu karıştırmış... merak ettim bu adam dışardada üstünde deri set altında at elinde katanaylamı geziyo :):):):):):)

xDxD
2.Bölüm

Kocum ben reale de yansıtırım oyuna da ben burda nsı konusuosam oyunda da öleyim senin xxxx kalkmıs :S Uçmusun sen Kralsın sunu bil senin Dalagını alırım ben kötü de oynarım iii de bu seni ilgilendirmez senin burda gelip şekil yapman senin kişiliksizliğinden baska bişi deil ben açık adres verdim gelen gelir alır yolunu giderrr o kdr akıllı olunn akıllı çoluk çocuk muhabbeti yapmayın kendini kral sanma Tacın gider kafanı keserim giderim sallandırıım sallandırdımda tmm koc hadi bb 


Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2009-07-03 23:52, 14 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.