Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Server işi yatmıştır. Yorumlarınız için sağolun =)

Bu konu staree tarafından düzenlendi(2010-05-04 03:36, 13 yıl önce)
Özel olarak pm attım detaylı görüşelim.
Allah tamamına erdirsin kardeşim =)
Siz neye inandınızda boş kişi boş hayal boş topic diyebiliyosunuz şaşırıyorum ?
Şimdiye kadarki diyenler hep aynıydı diceksinizde. Herkeze aynı muameleyi yaparsanız hepsindede aynı sonuç olur ztn. Birisi inanıp birşey yapmak istiyor hemen adamın hevesi kırmaya çalışılıyor. Saçmaya böyle yorum yapacağınıza yapmayın daha iyi, izleyin görün icabı.
Yorumum tek bir kişiye değil genel olarak konuştum.
Server açmayın artık, lütfen ! Yeter artık !
Öncelikle burda size söylemek isterim ki ilk defa sunucu acarken yada ilk stafflık yaparken duyduğun o heycanı cabalayan emek veren herkez herkezin duymaya hakkı var.. bunu kimse kısıtlayamaz.

Başarılarınızınn devamını dilerim.[staree]

Not= staree ilk defa açıyorsun yada açmıyorsun bilemiyorum; yanlış anlamayın sözüm kimseye değil sadece bi ön görüşü kesmek.
Merhabalar,

Bu işin bir oyun olduğunu unutup, kavgaya dövüşe yönelenlerden ziyade, zevk alarak bu topiği açmanızı öncelikle alkışlıyorum ve ardından yorumlara bakıyorum, bu işte başarısız olmuş insanların sizin gösterdiğiniz bu yolda, sizin önünüzü kesmemesi gerektiğini düşünüyorum ve ardından ekliyorum, desteklemeniz gereken yerde lütfen kötülemekten vazgeçin. Güne olumsuzluklarla başlamak, diğer günüde etkiler.

Umarım uzun sürer projeniz ve böyle yorumlar hevesinizi kırmaz , kolay gelsin.
Merhabalar,

malesef yine yanılıyorsunuz @bexar, sitemizdeki iletişim adreslerinden farkedebilceğiniz gibi bizimle iletişme geçebilirsiniz.
Nasılki sizlerin sunucu açma hakkı varsa, diğer insanlarında olacaktır. Nasılki sizler her sene 3 ayrı server açıyorsanız, onlarda açabilirler.
Biz teklifte her zaman bulunuyoruz, işimiz bu.

Benim anlatmak istediğimi sen kötü yönden algıladın sanırım, saat geç oldu ondan kafamız karışmış olabilir normaldir bu saatte.

Sunucu her zaman açılmalıdır, hatta her oyunun sunucusu açılmalı, kodlarla içli dışlı olunmalıdır sayın bexar@, rica ediyorum ithamda bulunurken, azcık araştırma yapınız. Sizlerin açtığı sunucularla ayaklar altına gelmediyse, onların açtığı ilede gelmeyecektir.

Teşekkürler, daha fazla uzatıp boşu boşuna güzelim başlığı mafetmek istemiyorum, herşeyin altında birşeyler aramanın kimseye faydası yoktur bunu belirtiyorum, iyi geceler.
bexar : Robert ve OyunSıstem yanı aynı kısıler adama tabı tebrıkler deyıp guzel sozler soylersın hatta yardım etmeyı bıle pm ıle teklıf etmıssındır. senden makına kıralasın dıye :D Aşın artıkkkkkkkkkk bunlarıı
Not:Kısının ıyılıgıne dusunuyor olsan gercekten,hevesını kırıp acmasını engellersın kı parası emegı herseyı bosa gıtmesın ve hadı oldu actı sunucuyu oynayan playerlık emeklerıne, 60lırayı ben sana verıyım cocuga makına satma .Yazık Olmasın bıraz ara verın uoya. ne acın nede acılmasındaon ayak olun ayaklar altına alındı uo barı cıgnemeyın


Sevgili kardeşim bexar,kişi yada kurumları karalamak sana hiç yakışmıyor yada nasıl sunucu açılıp açılmayacağını insanlar gelipde sana sorucak değiller sanırım.Akabinde Nicki'n altında yazılı bulunan arcadia sunucusunda oyuncu yada staff olup olmadığın konusunuda bilmiyorum ancak bu kadar rezil bi oluşum reklamıyla milleti karalaman arasında paralel bir bağ göremiyorum.Siz arcadia'dan devam edin:)
Ayrıca xxx bir oyun sunucusu sahibiyken kurumsallaşıp Oyunsistem gibi bir bünye olmuş bir kişiyede saldırmanın tamamen cekememezlik olduğu kanaatine varıyorum.Bırak kim neyi nasıl biliyorsa o şekilde yapsın.Aciz yarım yamalak Türkçenle burlarda aşık atma bana kalırsa,yarın pazartesi ödevlerini yapta öğretmenlerin kızmasın :)
Açıkcsı böyle platformlarda senin gibi düşünüp ön yargıya varıp kafasında birşeyleri planlayıp sonra gerçekten öyleymişcesine yazı yazanları neden barındırdıklarını bilemiyorum acaba suç kimde burdaki hatanı düzgün bir usupla başkalarının önünü kesmemen için düzelten bende mi yada seni burda bulundurmana ve yazı yazmana izin verenlerdemi ?


konuya daha fazla cevap vermeyeceğim. çok merak ediyorsan ip kontrolü yaptırıp kimin kim olduğunu öğren.
Açın açın abi server açın tek eksiğimiz o şu an 30 sunucu var pehh.
@staree
dakka bir yalan bir...

ps: edit dolu ego tatmin sunucumuz hayırlı uğurlu olsun!
hepimize hayırlı olsun.

Başarılar, Ragnar ve ekibi
arkadaşım maddi ve manevi hertürlü destek verebilirim [email protected] eklersen özel görüşebiliriz.
@Bexar
Sen hızırmısın ?

@Xantier: Sanada okadar söylediler hatırlıyorsan sende açıp senesi dolmadan kapadın . Biraz empati kur lütfen :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.