Merhabalar öncelikle Ultima Online oyununa 2 sene ara verdiğimden bahsedeyim bu aralar üniversitemin 4.sınıfına yerleştiğim için bir boşluk oldu bununla birlikte oyuna geri dönme kararı aldım fakat eskidende kalmış bir hayal olarak server açma isteği uyandı içimde ama şu vardıki artık ne scriptle nede bu piyasa ile alakam kalmadığı için çok acemice birşey yapacağıma inandım bu yüzden bana yardımcı olabilecek arkadaşlarla çalışmak istiyorum. Makineyi ben sağlayacağım mümkünse İstanbul'da ikamet etmesini istiyorum çalışacağım kişilerin yüz yüze görüşmek daha sağlıklı olur diye düşündüm. Eğer bu fikre yakından bakan arkadaşlar olursa msn im [email protected] 'dir. Sağlıklı günler dilerim.
Kolay gelsin.
Sadece sunucu "açmak" isteği ile sunucu açmayın gerçekten ultimaya birşeyler kazandırmak için bir sunucu açın ki başarılı olsun. Samimiyetinizde ciddiyseniz istanbul/beykoz'da oturuyorum görüşebiliriz isterseniz amaç İstanbul kadrosunu dağıtmamak..

İletişim: [email protected]

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-06-20 04:12, 14 yıl önce)
Tymaron'a katılıyorum eğer ciddi düşünüyorsanız bende size yardımcı olabilirim..
;-)

Mail: [email protected]
Silindi
Novice
4
Hic acma da sende bir darbe vurma uo ya ...Abicim hostingi almaya ne var ...onu herkez ala ala zaten bu hale geldik ya..

Kendinde diyorsun bosluk oldu vs.. Bu isi anlamiyorsun Edit bol olur : )) Zevk icin aciyorsun 2 gun sonra kapanir ... Konu acmak icin girmistim ama acicagim konunun bunlada ilgisi oldugunu dusundum ...bugunlerde bir sunucunun web sayfasinin odeme yapilamadigi icin kapatildigini gordum ..Diceklerki idari sebep yalan ..Bu serverin cokusu demektir ... herkezde oldugu gibi ..Yok 3 yil acik kalmis,yok efendim en iyimis : )) Gecin bunlari Aslinda 2 tane iyi yer var , bunlardada ph acik degil .. oyuzden player SIKINTILARI var , ama sunu bilinki cok player kalite degildir ..gorduk 200-300 Player olanlari sonu husran ..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.