Merhabalar
Ben öncelikle bu konuyu nereye açıyım, nereye açıyım diye derken en sonunda kararımı verip buraya açmayı eğledim. Hemen konuma dönmek istiyorum. Benim bir sunucum var. Sunucumda dün gece 02:05 sularında 1 online player page attı ; page'ide scriptleriniz oldukça muhteşem player neden yok. Bende hemen konuya değindim ve onu size anlatıcağım. Bir sunucu var adı y, bir sunucu var adı x. ''y'' olan sunucu belki 1-2 sene aşkın sunucusunun scriptsel çalışmasını sürdürür, geri kalan web-static vs vs zaman harcar. ''x'' olan sunucu bir arkadaşına para verir pack satin alir, diğerlerinide ordan burdan free account olur, connectoru olmaz carttur currtur makinesi kötüdür. Ama işte bizim Türk milleti gider ''y'' sharddında oynamazda ''x'' shardında oynar. diyerekten player direk utancından mı artık çokmu doğru konuştum player logout oldu. Bu söylediğim doğru galiba. Türkiye'de ultima online oynayan kişilerin hangi sunucuya emek verilmiş, hangi sunucuya emek verilmemiş bilmiyor.

AMAN UYAN TURKİYE !!!
Eee? Amaç nedir anlamadım ve konu başlığı ile alakası nedir?

Aynı konudan onlarca defa konu açıldı.
bir sakin olun amaç paylaşmak neden böyle kızdınız ? yazdığım bişey çokmu sakıncalı ? aman kimse görmesin gibimi.
Eskisi gibi uo oynayan kaldı mı bilmiyorum ama oyuncu tercih yaparken kendi isteklerine göre tercih yapıyor yani sana göre çok kalitelidir ama oyuncaya göre değildir sebepleri farklıdır ben kötü gibi bir şey demek istemiyorum ama bi eksikliği vardır mesela reklam olabilir ?
Ultima Online hikaye oldu bıraktığıma gayet memnunum inanın sinirim bozulmuyo artık forever counter-strike ve dota.
Forever dediklerinde çok haklısın kardeşim.Uğraşırsın uğraşırsın ama player dediğin cosit arkadaşımında dediği gibi kendi isteklerine bakar rahat ettiği yere bakar.Günümüz player seviyesine baktığımız zaman ise daha çok pvp ye yönelik shardlar tercih ediyorlar çünkü adamlar artık kasmaktan bıkmış haldeler buda açılan sunucuların uzun süre açık kalamamasından kaynaklanıyor ve bu durumda playerı artık Power Play shardlardan uzak tutuyor yani günümüzde Power Play bir shard açmak hiçte mantıklı değil.
Herşeyde çok haklısnız ama ben sectigim serverde genelede silah damageleri spell delaylarına göre serverda oynarım.
Mesela Andoria uo ya bihevesle başladım ama silahlar çok damageli vuruyordu bıraktım Şİmdi ne zaman sitesine girsem 300 player olduğunu görüyorum. War Axe pvp Andoria uo dan daha fazla player hak ediyor.
Açık olan sunucuların çoğu hak ettiği yerde değil.Arz-talep meselesi birazda.
Sizin Sunucu bi kere isimden kaybediyor bence
Silindi
Apprentice
2.5
Kaliteli kişilerden oluşmasını istediğiniz bir serverdan bahsetmek için Eskiden nebulanın yaptığı gibi olmalı..Son derece Kaliteli bir sunucu (Deneme süreci mümkün oldugunca uzun olmalı, yani scriptleri, sistemleri falan test etmek için 6-7 ay gibi bir süre deneme olarak kullanılmalı) herşey olduktan sonra Ücretli Giriş olursa o zaman bi ihtimal.Onun haricinde zor bir sunucunun iş yapması.Uo'da zeka seviyesi çok geriledi çünkü, yani çoluk cocuk deyip küçümsememek lazım cocuklar arasında ne dahiler çıkıyor ama büyük çoğunlugu gerçek çocuk gibi davranıyor ana avrat ve ingame bir sürü saçmalık yapıyorlar..

Bunlardan kurtulmak için ücretli ve kaliteli sunucu şart.
Saçma salak pvp sunucularında aptalca binekler için 20tl verirler pp sunucuda ayda 10tl verin rahat rahat oynayın desek olurmu öyle şey derler.Türk milletinden bi bok olmaz.
Syntax : Saçma salak pvp sunucularında aptalca binekler için 20tl verirler pp sunucuda ayda 10tl verin rahat rahat oynayın desek olurmu öyle şey derler.Türk milletinden bi bok olmaz.

Senden bişe olur a..q..
Bu arkadaşa güzel kısaltması yüzünden ceza verilecekmi acaba?
Merhabalar
@mthn
arkadaşım sunucunun ismi atıyorum SANANEUO uo oluyor 500 player çekiyorda
suncunun ismi WARAXE oluncamı player çekmicek.
@syntax
dediklerinde benden yanasın türk milletinden bi *** olmaz kelimesinde argo kullanmıssın yanlış. Ama güzel bir kelime, aynı
zamanda doğru bir kelime.


ayrıca zaten ben kendi sucunum için sunucu daha acılalı 2 ay olmadı ama, yavaş yavaş artıyor gibi. Ama gelelim dandirikpvp sharda
allahım soyledıkce dellenıyorum 60 player 2 haftalık pvp shard ben buna kızıyorum ya
Benim anlamadığm nokta diğer sunucuda 60 olsa ne olcak, sende 5 olsa ne olacak. Önemli olan oyuncuların yaş ortalaması ve oyun-içi ''hakaret eden bebeler'' diye tabir ettiğimiz ''lamer'' kişilikli insanların az olması mümkünse hiç olmaması. Birçok sunucu oyuncunun içeriğine bakmaz ve sadece +1 online gözüksün diye arasına kabul eder ve barındırır. Fakat önemli olan online sayısının çok gözükmesi değil, oyuncu içeriğinin kalite gözükmesi. Oyuncu kalitesi ne kadar fazla kaliteli gözükürse o senin sunucunun ''prestijinin'' arttırır ve düzgün bir ortam kurdurur. Herşeyden önce oyunu oyun için oynayan oyuncu... Gerisi hikaye ve boş...

Bunun yanı sıra war-axe'de oyuncu yok demişsin. Eğer oyuncun pek fazla değilse ve artmasını istiyorsan u-s vb. sitelerden banner alıp, reklam yapman gerek ki oyuncular desin bu adamlar şuralara para harcıyabiliyor ve 1-2 ay sonra bizi terk etmeyecek belli desin. Gerçi geçen devrimle görüştüm, aslında o benimle görüştü u-s'de ki bannerlarımızın boşalmasını bekliyormuş galiba ve bana oraları alıcam alıcam diyordu, fakat gördüğüm kadarıyla hala almamış. Devrimle bir görüşün siz.

[Bazı cümle hataları düzeltilmiştir.]

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2010-04-08 09:48, 14 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.