someona devrim zaten alıcak lucretiusla konusmusta devrim cok aceleci. herşeyin bir anda olmasını istiyor. bizide aceleye getiriyor daha bi dur daha yenisin diyorum yok kabullenmıyor. konu artık dagıldı. kilitlense iyi olur :)
Members
1.2
f0rever : @mthn
arkadaşım sunucunun ismi atıyorum SANANEUO uo oluyor 500 player çekiyorda
suncunun ismi WARAXE oluncamı player çekmicek.
Güzel tutturmuşsun;
Sanane UO isminde bir sunucu vardı ve Türkiye'nin ilk ultima online sunucusu idi zaten. Fakat Sanane platformunun ilkeleri vardı. Oyunun adı "dövüşlü-chat" olarak anılmaya başlayınca 2000 sonunda kapattılar. O noktadan sonra sunucular mitoz bölünmeye geçti ve Türkiye'de bu oyun bitti.
Some_one : Benim anlamadığm nokta diğer sunucuda 60 olsa ne olcak, sende 5 olsa ne olacak. Önemli olan oyuncuların yaş ortalaması ve oyun-içi ''hakaret eden bebeler'' diye tabir ettiğimiz ''lamer'' kişilikli insanların az olması mümkünse hiç olmaması. Birçok sunucu oyuncunun içeriğine bakmaz ve sadece +1 online gözüksün diye arasına kabul eder ve barındırır. Fakat önemli olan online sayısının çok gözükmesi değil, oyuncu içeriğinin kalite gözükmesi. Oyuncu kalitesi ne kadar fazla kaliteli gözükürse o senin sunucunun ''prestijinin'' arttırır ve düzgün bir ortam kurdurur. Herşeyden önce oyunu oyun için oynayan oyuncu... Gerisi hikaye ve boş...

Bunun yanı sıra war-axe'de oyuncu yok demişsin. Eğer oyuncun pek fazla değilse ve artmasını istiyorsan u-s vb. sitelerden banner alıp, reklam yapman gerek ki oyuncular desin bu adamlar şuralara para harcıyabiliyor ve 1-2 ay sonra bizi terk etmeyecek belli desin. Gerçi geçen devrimle görüştüm, aslında o benimle görüştü u-s'de ki bannerlarımızın boşalmasını bekliyormuş galiba ve bana oraları alıcam alıcam diyordu, fakat gördüğüm kadarıyla hala almamış. Devrimle bir görüşün siz.

[Bazı cümle hataları düzeltilmiştir.]

+999
aah ah.. nerede 10yıl evvelki ultima, ultimacılar.. insan,insanlıklar..
@tex

sananeuoyu biliyorum :)
Forever arkadaşım sen yolunda devam et hiç bir söylentilere kulak verme sunucunun isimine laf edenlere aldırış etme bile yok connectormüş yok banner reklamıymış bunların hepsi para tuzağı.Artık zaman kötü bazı sunucuların sahipleri oyunculara hizmet vereceğine sunucunun üstünden kendi hayatını geçindiriyor kuruyor web sistemlerini alıyor 2-3 seer gm kendiside paraları cebe topluyor.Millet akıllı iş aramakla falan uğraşmıyor açıyor 1 tane sunucu yapıyor sistemlerini her ay nereden baksan oyunculardan topladığı para 800 TLyi geçer :) dediğim gibi Forever söylentilere aldırış etme su akar yolunu bulur.
Yok kardeşim bence isim önemli Şahsen Ben War-Axe diye bi serverda oynamam,neden çünkü isim kalitesiz geliyor bana.

Başkalarının düşüncesi farklıdır saygı duyarım, fakat bu benim düşüncem.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.