Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Öncelikle selam connector tarzı client yapamayan arkadaşlara yardımcı olucak hazır bir program yaptım umarım faydalı olur. Programda bulunan client versiyonu 2.0.3 başka versiyonlarda eklenebilir isteklerinizi yazarsanır burdan onlarıda hazırlayıp eklerim.

Dragon Client burdan indirebilirsiniz


Nasıl kullanılır ?

1. Resimleri logo, reklam alanı ve tuşların resimlerini data klasörünün içinde bulunan resimlerin ikinci dosyaları üzerinden kendinize uygun bir şekilde değiştirin bunu yaparken resimlerin boyutunu ve formatını değiştirmeyin eğer formatı jpg harici olursa görünmez yada resimler belirlenen ebattan büyük olursa sadece belirlenen boyutun içerisinde kalan kısmı görünücektir. Resimlerin ikincileri sadece yedek olarak eklenmiştir ikincileri program okumuyor sadece birinci resimleri okuyor yani yaptığınız logoyu logo.jpg dosyasıyla değiştirin.

2. Linkleri değiştirmek için data klasöründeki link.dll dosyasını ilgili bir programla yada programınız yoksa birlikte aç seçeneğinden not defterini seçerekte açabilirsiniz. Dosyanın içinde yazan adresleri kendinize uygun biçimde değiştirim.

1.Adres site tuşunun
2.Adres forum tuşunun
3.Adres reklam alanın

3. Bilgi alanının yazılarını data klasöründe bulunan bilgi.dll dosyasından değiştirebilirsiniz ve html deki yazı komutlarını bazılarını kulanarak yazının şeklini değiştirebilirsiniz.

Değişik versiyonlarınıda yapıp paylaşıcam sizlerle

Dragon v2 Client
Green Client

Bu konu ggmaster tarafından düzenlendi(2008-12-12 22:22, 15 yıl önce)
Sırf yapmak için yapılmış bişi. Hiç bir güvenlik önlemi yok , hiç bir artısı yok
Artısı yok sadece görsel olarak duruyor şuan ve koruma koyulmazmı koyulur ama neye koruma koyucaksın bu şekilde hazır bi tema sadece. Varsa kendi serverın yolla clientini ekliyim herşeyi, patch yaptırıyım, üyelik bölümü ekliyim, resimleri dll dosyalarını sitenden okutıyım, html çekiyim içine flash çekiyim, vidyo çekiyim ne istiyosa yapılır ama herkezin serverını uygun hazır bişey anca bu şekilde yapılır. Sen herhangi bir clienti çekip kullandığında koruması oluyomu olmuyo bunuda o şekil düşün.
eline sağlık,hoş olmuş.
Güzel Bir Paylasim..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.