9 yıllık sphere oyuncusuyum uoya ılk turk serverı sananeden once yabancı bırserverda runuo olarak baslamıstım o gunden berı sphere takılıyordum ancak 1 yıllık spherenın kalıtesının dusmesı nedenıyle uoya ara verdım ve sımdı yeıden baslıyacagım ...Ancak sphere runuo gecısı olum gıbı ... Skıll kasma konusunda sorularım var ...Oncelıkle suankı durumda para ıcın nasıl bır char yapılandırılmasına gıtmem lazım zor skıll kasacagımı sanmıyorum 24 saat bıle pc acık tutabılırım multı ıcın bır bılgısı olan varmı ?

1- Tamer kasmayı dusunuyorum ama yapılandırma olarak hangı skıllerı kacar kasmalıyım ??
2- PwP ıcın spherede hayatım boyunca warlock oynadım warlocka en yatkın ve suan hybridde saglam bır yapılandırma yaparmısınız ?
3- Spherede her crafttan kasardım ama burada kasamayacgım glba ama tamer pwp charımın yanında ne onerırsınız ??? ıns - alchemy -- bs - mining veyahut bılmedıgım neler aktıf ?
4- Yok nınjalık yok necromancerlık resıstıng spellsın aktıflıgı fln fılan gecıyor bırsuru bu konular hakkında detaylı bılgıyı nereden bulabılırım ??
5- Tamer olsun pwplık bır char kasarken olsn herhangı bır sorunlar karsılasırmıyım makro ıcın hybrıdde ban olayı nedır hangı programlarla makro yapılaıblır sphereden farklı olarak + tame kasmak ıcın ıyı bır yer yada bı taktık veyaht pwp kasmak ıcın bır taktıgı olan varmıdır

Sorularımı cevaplayan arkadslara sımdıden tesekkurler umarum hybridde eskı uo tadını bulabılırım ...
Para kasmak için Craft Yda Tamer kasman lazım. Actıon için Necromancer kas Archer skilini de kas . Ama sphere den Runuoya geçiyorsan çok zor işin. Çünkü adam yanından geçerken seni kesmiş olabiliyor runuo da böyle şeyler çok :D
Yardım edecek baska bırı yokmu :( detaylı bır sekılde :(
Sonya Royal : Yardım edecek baska bırı yokmu :( detaylı bır sekılde :(


Venüs Ultima Online diye bir site vardı ordan bilgi edinebilirsin ne şekilde kasacağınızı ''Google'' ye Venüs Ultima Online yazmanız yeterli .
yaw büyü istemi hariç runuo gibi değil pek. iyi pwp yaparsan kesebilirsin. tabi itemleri iyise spheredede +15 li adamı +3 le kesmek pek kolay değil buradada kesemessin heralde bende yeniyim gerçi ama pwp yaptım 4 5 kere kestiğim bide oldu. valla çok zewk alıyorum bu aralar. Osiden sonra mükemmel geliyor eski nebulayı özlediysen biraz o ttadı veriyor. ingilizce biliyosun hele of =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.