Merhaba U-Strike üyeleri,
Öncelikle hemen belirtmeliyim ki yorum yapıcaklar olumsuz yorumlarını kendilerine saklayabilir.Şu an tek amacım belirli bir proje ve uzun soluklu bir serverde Developer ve üstü ünvan alarak kendimi geliştirmek.Konu ile alakalı olarak bana ulaşabilirsiniz. Hemen hemen 5-6 senedir UO oynuyorum , yaşım 21 ve 1 seneye yakın scripterlık deneyimim oldu ancak ilk projem maddi sıkıntılar yüzünden gerçekleşemedi. 2. projem ise kendime ait bir server kurmaktı ancak bundan da eğitimim sebebiyle vazgeçmek zorunda kaldım.Eğer yardımcı olabileceğim server sahipleri varsa p.m. aracılığıyla bana ulaşabilirler.
İl : İstanbul
Yaş:21 (Yukarda da belirtmiştim)
Günlük Online Süre : 3-7 Saat

Gerisini zaten konuşup tanıştıktan sonra öğrenirsiniz.
Teşekkürler...



Bu konu Ryser tarafından düzenlendi(2013-11-20 00:38, 10 yıl önce)
ultima-strike burası canım.
Ha bu arada sana şuan kimse developer account vermez. Ha verenler olmaz mı olur şu arkadaşlarımızın aylık açtığı sunucular.

Bu konu Nelph tarafından düzenlendi(2013-11-19 22:03, 10 yıl önce)
Yorumun için teşekkür ederim ve mesajımı düzelttim.Kusura bakmayınız yorgunlukla düzeltmeyi unutmuşum.Ancak anlamadığım şey şu neden bu kadar fevri bir tavırla cevap verdin.Bilmek istersin diye düşünüyorum şuan'a kadar teklif geldi ve değerlendirme aşamasındayım.Eğer sende teklif vermeyeceksen ilk mesajımda belirttiğim gibi olumsuz yorumunu kendine saklayabilirsin.

Konuyla ilgili mesaj attığın için teşekkür ederim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.