Merhaba, arkadaşlar. 2005 yılından beri ultima oynuyorum. Buraya reklam amacli gelmedim. Cidden bütün serverlarda oynadim hemen hemen. Fakat biz neden kaliteli sunucular varken kalitesizlerde oynuyoruz anlamis degilim. Nardariada kastik kastik herseyi kastim carpenterindan tut bowcraftina. Sunucunun kalitesiz olduğu 1 haftadir fixlenemeyen kalvas bugindan belliydi. Fakat neden biz renew gibi kalite bi sunucu varken gittik orda oynamayi kabul ettik.

Renew uoya girdim, player 30 civarlarinda fakat cidden güzel bugsiz sistemleri var cidden başarılar. Neden biz bu tarz kaliteli sunucular yerine kalitesizleri tercih ediyoruz?

Renew de ayni zamanda acildi nardariada. Neden kalitesiz olan sunucu 200 online i buldu renew 30 larda?

Kimisi edit diyor kimisi bot diyor bilemem. Ama cidden renewe davet ediyorum sizi
Ağzına sağlık kardeşim nardariada 2 gün oynadım 2. gününde server kapandı :) Şimdi Renew UO ya başladım direk o eski zamanlardaki samimiyeti sıçaklığı yakaladım. 10 sene ultima geçmişi biri olarak o sadeliği samimiyeti yardımseverliği bulabileceğiniz bir server. Şuanda herkes kasma aşamasında geç kalmadan gelin Brit bankın üstünde boxumuzu yapalım craft'ımızı kasalım elbet sonrasında actionumuzda olur yeni açılan ve gelişmekte olan bir server için 40-50 player az değil gelin sizinle birlikte daha da şenlensin. Emin olun yeni gelen hiçbir oyuncuyu mağdur etmez bu aile https://www.renewuo.com/
Silindi
Members
0
2 gundur acik kaliteli oldugunu nereden biliyorsunuz 2 gunde neyine guvendinizde renew cok iyi diye insanlara duvar cekiyorsunuz ki

narderiada acildi biz soyleyiz biz boyleyiz dedi cat kapandi
Hocam nardariada ben sana 50 tane bug sayarim. Fixlenmeyen. Belliydi yani en basitinden evden cikiyodun 1 dakika boyunca seni evde gösteriyordu runebook kullanamayip at cikartamiyordun. Fixlemeyi bilmiyorlardi. Renewedeki sistemlere bakarsan kaliteyi fark edersin.


Renew uo ilk acilcagi zaman arkadaşımın bana dediği laf " cok saglam server yapmislar sistemleri harika bizde baslayalim " üye olduk, server acildi bi baktim 5 online. Player'a onem veriyoruz ya, gittik nardariada basladik orasi 100 online ya. Simdi emegin playerdan daha onemli oldugunu anladim. Benimki sadece player gozuyle bir serzenisti.
Bırakın bu reklam politikalarını
Profil resmin efetatar.com bize reklamdan bahsediyorsun kardeşim :D Biz oynadığımız beğendiğimiz server hakkında, server arayan arkadaşlara yardımcı olma adına yorum yapıyoruz hepsi bu.
Bizde evizaya bekleriz o zaman yenilkci klasim uo tadinda rp shard

Www.eviza.gen.tr de sitemizdir bekleriz.
Valla aynen öyle, bes para etmez sistemlerde, bes para etmez adamlarin sunucularında oynucagima burda oynarim daha iyi.

En basitinden Adamlar .navi sistemi yapmis, sehirde .navi yaziyorsun hangi vendor sana kac metre uzaklikta nerde gosteriyor. Ok cikiyor gosteriyor. Ben 10 yillik ultima hayatimda boyle bi sistem gormedim. Adamlar kafa yormus.

Bana kalkmiş sistemlerini nerden biliyosun diyip nardariayla kiyaslamayin. Siz gidin editlerin oldugu scripten anlamayan, server dosyalarini koruyamayan adamlarin sunucularında oynayin.


Efetatar. sana yorum bile yapmiyorum seni tanimayan yok ultima aleminde nasil bi adam olduğunu herkes biliyor
Neophyte
26.6001
Navi dediğiniz olay önceden paylaşıldı zaten. Oynadığınız sunucuların reklam başlıkları zaten mevcut, oradan devam edebilirsiniz.
hikayeler max1 ay sonra renewde kapanır narderiada bende oynadım haklısın bır cok bug vardı kalvas bugu hırsız accler mılletın cantadakı anahtarı bıle kopyalayabılıyordu :))
Kapanmalar bahane reklamlar şahane :D İyi o zaman Dio 10 aydır açık kapanmayan server arayan kaç kişi uğradı :D
gogogogo silmaril uo hayvanseverin sunucuya doluşun,efe tatara para kazandıralım biraz
Bırakın artık şu çoluk çocuk sunucularını gelin World of Sosaria yada server görün :D
Douala : gogogogo silmaril uo hayvanseverin sunucuya doluşun,efe tatara para kazandıralım biraz

Sevgili arkadaşım anlamakta zorlanıyormusun yoksa üzerimizden prim yapmayamı çalışıyorsun ?

Silmaril'in Efe Tatar ile bağlantısı yoktur.

Anlamak istemiyorsanda, senden saygı duymanı ve ismimizi kullanmaktan vazgeçmeni rica ediyorum.

Çok şey istemediğimi düşünüyorum.
Neophyte
26.6001
isvicrelizengin : Kapanmalar bahane reklamlar şahane :D İyi o zaman Dio 10 aydır açık kapanmayan server arayan kaç kişi uğradı :D
Bu tür örnekler mevcut : )
Douala : gogogogo silmaril uo hayvanseverin sunucuya doluşun,efe tatara para kazandıralım biraz
Daha önce bir bağlantılarının olmadığı belirtilmişti ancak mesaj silinmiş. Kulaktan dolma bilgiler ortaya atmayalım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.