0.6
Computer_Man : Merhaba, arkadaşlar. 2005 yılından beri ultima oynuyorum. Buraya reklam amacli gelmedim. Cidden bütün serverlarda oynadim hemen hemen. Fakat biz neden kaliteli sunucular varken kalitesizlerde oynuyoruz anlamis degilim. Nardariada kastik kastik herseyi kastim carpenterindan tut bowcraftina. Sunucunun kalitesiz olduğu 1 haftadir fixlenemeyen kalvas bugindan belliydi. Fakat neden biz renew gibi kalite bi sunucu varken gittik orda oynamayi kabul ettik.

Renew uoya girdim, player 30 civarlarinda fakat cidden güzel bugsiz sistemleri var cidden başarılar. Neden biz bu tarz kaliteli sunucular yerine kalitesizleri tercih ediyoruz?

Renew de ayni zamanda acildi nardariada. Neden kalitesiz olan sunucu 200 online i buldu renew 30 larda?

Kimisi edit diyor kimisi bot diyor bilemem. Ama cidden renewe davet ediyorum sizi


Neden mi renew 30

Narderia 200

Biraz sunucunun güzelliğinden ama daha çok şans meselesi diyelim buna.

Narderia simdi birdaha sunucu acsin farkli isimde ama ayni sistemleri olsun inan belki 3 oyuncuya talip olacaklardır benim gozumde uoda sunucu acip tutturmak tamamen sans sistemlerle alakasi yok

Yazim hatalari icin kusura bakmayin mobilden yaziyorum :-)
Arkadaşlar şu işi tek başlık altında yapsanız aktif olan iki konuda renewuo reklamı..yanlız 2 ay sonra kapanır ve bunu forumlarda okursam hepinize pm atıcam :D
Hocam bu sadece renew icin geçerli bi durum değil. Yani genel olarak serzenişim playerlarin bir servera başlarken neden sadece player sayisini gözettiği. Yani adamlar emek harcayip bişeyler ortaya koyuyor, sen ona değilde neden online sayisina bakıp başlıyosun. Adamlar malum sunucuda 10 gündür kalvas bugini fixleyemedi. Herkes bundan dolayı defalarca defalarca kez öldü. Ama istatistik sistemini acip online +150 yi görünce oynamaya devam etti. Neden "burda oynanmaz" diyemediler.

Malum sunucuda edit olduğunu ben biliyordum. Nerdenmi biliyordum acc listesi paylasildi malum sunucunun ve orda benim tanidigim playerinin owner charini gördüm. Taniyanlar bilir "ahmet1" ismi. Serverin ilk gününden beri full itemli action yapmalarindan belliydi zaten.

Ben vakit harcadim, renew de başladım. 16 online vardi, dedimki boşver chari actim skilleri kastim. Bugün 69 u gördü server. Birazda şansla alakalı bu iş arkadaşların dediği gibi.


İnanırmısınız renew ilk acildiğinda arkadaşım bana burda başlayalim bu aksam aciliyormus sistemler harika filan demisti. Ev dizayn sistemini kastederek. Bende üye oldum. Fakat server acildi baktim 5 online, orda oynamak yerine gittik malum sunucuda oynadik. Neden? Sistemleri incelemek yerine, playerlari serveri tercih ettik.

Ultima tek oynanan bi oyun değil, playerda lazim fakat biraz bizde bitiyor iş. Sitesine girip online sayisina göre bi sunucuya başlamak bence yalnış, herkes bunu yapıyor bende aynı şekilde. Konu amacından sapmasın, belki kapanır renew belki bilmem fakat kapancak diye düşünüpte ultima oyununu hayatımdan çıkaramam. Zaman harcayıp okuduğunuz için teşekkürler.
hocam oyun sistemle degil playerla oynanır ingame denen şeyin sistemle alakası yok zamanında mage shop dısında hic bir vendorun item satmadıgı serverlarda oynadık gayette mutluyduk :D he dedigine gelince artık benim hiç bir servera güvenim yok..Niyemi aylık 100 lira verip ultima-strike forumlarında 1 hafta takılan server açıyoda ondan.
haywansewer :
Herhangi bir projede ne oyuncu ne de yönetici olarak yer almamaktayım. Yaklaşık 6 aydır bilgisayarımı bile açmamıştım bırakın internete girmeyi. Olmaz ya herhangi bir projede oyuncu ya da yönetici olarak yer alacak olursam bile gelir burada açıklarım. Benim bir sıkıntım yok benimle sıkıntısı olan çok o ayrı konu. :)


Beyler yalandan ilk bu hayvansever ölecek haberiniz olsun.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.