Merhaba arkadaşlar, ben evde kendime nasıl bir server açabilirim yardımcı olurmusunuz acaba? Download edeceklerim hakkında veya nereden nasıl indiricem vesaire..Veya gerekli olan başka bilgiler var mı veya sitede benden önce başkası böyle konu açtıysa link falan atarsanız çok makbule geçecek.Şimdiden teşekkürler...
Araştırsan biraz bu kadar yazana kadar çok detaylı 3-4 tane konu bulursun.
Dostum araştırdım sitede ama bulamadım.Varsa başka fikrin alayım..
Kendini geliştirmek amaçlımı bir server açmayı düşünüyorsun?
Evet öylede denilebilir.Oyunculuktan ve oyunculardan bıkmış biri olarak birşeyler öğrenmek istiyorum.Hep player oldum bu işlerden hiç anlamam merak ediyorum da.
Birşeyler geliştireceksen eğer sana tavsiyem bunu yazılım alanında geliştir. Örnek veriyorum, bir program yaz veyahut bir site yapmaya çalış. Ama yok ben ultima online'da script yazmaya çalışıp, kendimi geliştiricem diyorsan özel mesajtan bana mail adresini at.
kardeş lise yaşındaysan veya liseye gideceksen kafanı doldurma ltf
upp..
RunUO 2.0 indir tek oynarsın ama bide razor lazım onu indir falan runuo ya gir accountnameyi bilmemne yap şifreyi bilmemne yap razora gir altta çıkan örnek:
192.168.2.2 onu razora yaz portu port kaç diyosa yaz mondain legacy indir innince o üste örnek C:Bilmemne mondain legacy
yaz sonra okey de şifreni ismini gir sonra [setallskills 125 tüm skillerin 125.0 olur hadi benden güle güle :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.