Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaşlar 3 Tane Başlık Açtım 3' Başlıktada Konular Başka Yönlere Saptırıldı Allah Rızası İçin Bu Konuyu Başka Yere Saptırmayın Neyse Konumuza Dönelim Arkadaşlar Günde 7-8 Saat Online Olan Kendine Güvenen Scrıpterler Arıyoruz Başvuru İçin Şu Msn Adresini Ekleyin ||>İletişim<||Msn'den Daha Ayrıntılı Bilgi Verilicektir...Saygılar...
Günde 7-8 saat online olacak.
Altında çalışıp istediklerini yapacak.
Herhangi bir güvence dahi vermiyorsun.. Verdigin mail adresi bile hotmail üzerinden iken kimin sana neden güvenebilecegini vaktini ayırabilecegini söylermisin..
Resmen memur gibi amele çalıştırmak istiyorsun. Ne kadar maaş vereceksin peki? Hiç.. Değil mi?

Bir kere günde 7-8 saat online olacak kişinin sosyal hayatını aşırı kısıtlaması gerekir.
Bir kere hiçbir allahın kulu kafayı bununla bozmadıkça 7-8saat bilgisayar başında oturup kod yazamaz.. Yazsa da verimli olmaz..
Bu adam bu kadar kafayı bozmuş olsa zaten gidip de birinin altında çalışmaz..

Bu tamamiyle konuyla alakalıdır.Böyle bir konu açacaksan bazı şeyleri belirtmelisin.. Kahveden figüran toplar gibi burada scripter ararsan hem olan sana olur hem parana olur.. Rezil olduğunla kalırsın sonra buraya gelip ona buna çamur atarsın.. Yapmam deme çok yapan gördük.. Hem adam gibi konu açarsan da böyle 3.kez açmana gerek kalmaz konu saptırılmaz.. Kimse ciddi bulmuyor demek ki..
@Kaankha
arkadaşın dediklerine katılıyorum , hem 7-8 saat online olacak ve istenilenleri yapıcak vb. bütçeniz nedir scriptera verebilecekleriniz nedir yani ?

Bunlardan bahsetmezseniz kimsenin başlık altında yardımcı olacağını sanmıyorum, sonuçta adamda emeğinin karşılığını ister hakkıdır yani.
@ExXx

Acidim sana ya bu kacinci konu msn ac ok ben yardimci olayim. :huh
Zeus Ve Kaankha Ya Katiliyorum !
// seviye.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-05-04 18:09, 14 yıl önce)
ByDarK : @Zaborawi



O Duduk Burda Otmez :no

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-05-04 18:10, 14 yıl önce)
Herşey Paramı Sonuçta bu oyun ??

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.