Lai account sistemini kurdum fakat onay mailini yollayamıyorum Smtp server olayı canımı sıkmaya başladı.Lai account sistemini kurabilen arkadaşlar varsa yardım edebilirler mi acaba ?
Teşekkür ederim de .first. kardeşim ama ben zaten account sistemi kurdum fakat mail gönderemiyorum atmış olduğun linkteki account sistemini de daha önceden denemiştim saol.
Önemli Deil o zaman Başka yerde bir sorun vardır
Sıkıntı smtp mail server.ISS'deki smtp servis kurulu bunun yanı sıra bir kaç program kullanıyorum yine olmuyor.Portlardan da olabilir deniyorum bakalım.
Duc sistemi localde kurduysan, mail server'a ihtiyacın var IQ mu neydi öyle bi mail server'ı vardır SMTP MAIL SERVER diye google amcaya sorarsan sana cevaplar.
Evet localde kurdum Leon Jade.Qk Smtp Server programını kullanıyorum.Üyelik sistemindeki function çalışıyor fakat program gönderemiyor.Bir kaç denemeden sonra iptal ediyor.
Account sisteminin onay maili linki geliyor ise onu html gömerek burdan onayla şeklinde yapabilirsin veya smtp senin kurmanla değişmiyor bunun hosting ile ayarıda vardır , Smtp spam engeli olan hostingler bunu engelliyor bu yüzden hosting firmanızla görüşün gerekli yönlendirmeleri yapın.
Leqendary account sistemi kurmada problem yok.Aktiv et gibi bir buton yapacağıma free account yaparım.Hostingle alakası yok sadece kaçırdığım bir kaç ayar var halletmek üzereyim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.