İki resima rasından kapalı olan daha görkemli büyüledi beni :P
Arkadaşlar Sorunuma Care Bı program yokmu ??
Axısle Statıc Kaldırma Isını Hlledebılırısn
ben staticleri kaldırmak ıstemıyorum kaldırırsam 12 saat lik emeklerim bosa gıder minastirith i tam sabah 1 den gece 2 3 kadar urastım da yaptım 2 dk kada okadar emegım gıtmesını yedıremem kendıme gerekirse worldu pis kullanırım mınastırırthı yıkmam neyse saolun.. 1 saat e kadar helms deep hazır olur.. Saygılar.
Sana Yaptıgın Buıld Statıclerı Kaldır Dıyen Kım?? Sadece O Kaldırmak Istedıgın Itemlere Gırıceksın Statıc Item Butonu TIklı Olucak Sonra O Cıkan Lıstede Kaldırmak Istedıgın ıtemlerın Idlerını Bulucaksın Sora Make Dynamıc Tusuna Basıcaksın..
o işlemi yapınca silmiyormuydu ?? hı yoksa staticten kaldırıp sphereworld e mı koyuyor hem ben sphereworld dekı lerı sildim olmaz yas ıs ben caresını buldum hem saolasın yardım için İşte Bu Da Helms Deep Biraz Sürdü Ama Deydi Ve Super Oldu Kanımca..


Göremiyorum Diyosan

Sizin Görüşlerinizi Sabırsızlıkla Bekliyorum.. Buda Bitti Ama aaa Bunda Bi Kule Vardı O Kaldı :D Neyse Onuda Yaparım Simdi Yapınca Onunda Ss ini atarım Size Gostereyim Nasıl Olmus.. Geriye Kaldı Minastirithin Onundeki Harabe Gondor Alani Rohan Kalesi Başka Aklıma Gelmedi Bildiginiz Baska Kaleler Varsa Yazarsanız Sevinirim..

Bunlarda Kulenin Bitmiş Halinden Fotolar..

Göremiyorum Diyosan

Göremiyorum Diyosan

Saygilar
Esen Kalın..

DipFoto: :D ::


ve En Son Maptaki Görünüş Hali..

Bu konu Administraktor tarafından düzenlendi(2008-09-18 03:57, 15 yıl önce)
Ordayken Miden Bulanmıormu Kulede ;-) şaka bi yana çok güzel olmuiş tbrkler :yes



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.