Arkadaslar easy uo haric Lj kasabilceğim bildiğinz macro prgramı yada yöntemi varsa paylaşrsanz cok sevnrm simdiden tskrler..
yok
sphere icin mi runuo icin mi belirtirsen iyi olur ayrica hatirladigim kadariyla runuoda razorlada macro yazilabiliyordu ama sphere icin dersten jormans uo loopun son surumundede yapabiliyosun bisiler bideee cooook eskiden yazilmis bi program vardi uo auto macro sanirim kodla oturup yaziyodun onlada bence bugune kadar yapilmis en faydali programlardan birisi ama bulabilcegini sanmiyorum
Sphere kardes bana yardım edebilirsen cok sevinrm..
Herkez hazıra alıştı , UO nun kendi özgü tadlarından biriside yetenek geliştirmektir bence zevkini çıkarmasını bilmeniz gerek. ( Karakterle bütünleşme ; UO sadece bandaj , pot , topuk ve aksiyondan ibaret değildir. ) Eğer yetenek geliştirmek hoşunuza gitmiyorsa power play sunucusuna giriniz aksi takdirde oynadığınız sunucunun bir önemi kalmaz.
eet ya uo resmen tam otomatik bi oyun oldu çıktı. kimin pc sayısı fazlaysa oyunda en kral o oluo. bi pc ile mining bi pc ile lumbera bırakıo dieriylede kendi oynuo.. uo bu kadar basit bi oyun olmamalı
arkds bu dediğinz cümlelere katılıyorum ama oynadığım server Fatalwar duyannz yada oynayannz varsa normal bi server deil insan gibi Ph koysalar tyabiki elle kasarım ama pH oranı Lj de %5 in altında imkans kasmak skill kasmakda bi zevk ama benm icin action önde gelir ve saglam silahları tutmakda Lj skilli istio malesef.... yardım ederenz sevnrm..
ya bana iyi bir makro pls balıkcı agı atmak için
Ben elle orda ilk kasanlardanım .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.