Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Herkese iyi günler.

Tekrardan Merhaba arkadaşlar; hemen uzatmadan konuma girmek istiyorum, Uzun yıllardır Ultima Online'a ara vermiştim fakat şöyle bir dönüş yapmak istiyorum. Bunu da yeni bir sunucuyla harekete geçirmeyi planlıyorum. Aslında yazacağım çok şey var fakat burada uzatmıyorum.
Sizden iki isteğim olacak;
1. İşini iyi bilen bir World Builder
2. Hakkını gerçekten vererek en iyi şekilde yapabilen bir Scripter

Arkadaşlar açık konuşmak gerekirse bu konularla pek fazla alakam yoktur , yani birçoğu şeyden anlamam. Lakin hala geç kalmamış olduğumu ve hala geç kalınmamış olduğunu düşünüyorum.
Açacağım sunucuyu Player Versus Player olarak düşünüyorum. fakat bana başvuru yapacak olan arkadaşların fikirleriyle,önerileriyle tabiki de değişebilir bunlar.
Bana başvuruyu yapan arkadaşlara,seçtiğim iki kişiye maddi bir açıdan destek olamam, fakat onlara şöyle bir garanti verebilirim.
"Kesinlikle bitmeyecek bir sunucu." yani playerlara bahaneler söyleyip serverı kapatmak gibi bunlar hiçbir zaman olmayacak. Bunun garantisini verebilirim sadece.
Eğlence için uğraşıyorum sadece, hem arkadaşlarımızın eğlencesi, hemde kendi eğlencem için.
Başvuran arkadaşlardan da ilk beklediğim özellikler; Karakteri ve kişiliği lütfen oturmuş kişiler olsun.

Başvuran arkadaşlara şimdiden Teşekkürlerimi iletiyorum ilgimi çeken gerçekten konuşmasını iyi yapan kişilere cevap vereceğim ona göre dikkat edip özelden mesaj yazarsanız sevinirim.

Herkese Sevgiler, Saygılar.
bunun öncesinde sen biraz daha açıklayıcı bilgiler yazıp kendinide tanıtsaydın daha iyi olmazmıydı.. sonuçta sen ne kadar haklı olarak oturmuş kişiler arıyorsan o oturmuş kişilerde haklı olarak oturmuş bir sunucu/düşünce/kişilik arıyacaklardır.

başarılar.
Sunucu diye bir şey yok zaten ortada.
Diğer söylediğin aşamaları ise özelden ilerletmek istiyorum. Sende, yorumunu yapmışsın.
Teşekkür ederim, yorumun için.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.