Merhaba arkadaşlar Nefrelius ben :)
Türkiye de türkçe içerikle ultima onlineye temelli videolar yapıp paylaştığım bir youtube kanalım mevcut.
Kanal içeriği hiçbir zaman tamamen profesyonel olmayacak.Bunun sebebi ultima online'nin nostaljik havasını yansıtıyor olduğunu düşünmem.
Belki de yanlış düşünüyorumdur ama video edit ve render işiyle uğraşacak kadar bilgi donanımım yok :( Kanalın mükemmel kapak resmini kızım ufakken çizmişti :)
Genel olarak öğretici ve fikir verici videolar yapmaya çalışıyorum.

Boş vakitlerinizde videoları izleyerek kanala beni teşvik edebilirsiniz ve bunun yanında kendinizi geliştirebilir veya sunucunuz için fikirler edinebilirsiniz.
Kanal içeriği için çekmemi ve anlatmamı istediğiniz içerikleri bu konuda yazarsanız bende bilgim dahilinde video ile anlatımını yapmaya çalışırım.
Ağırlık olarak sphereX emulatörü ve ClassicUO client ile yaptığım kodlamaların videolarını ve UoFiddler ile yapılabilecek Mul edit videoları atmaktayım.

Youtube= Yakup Ahmet Yıldırım


Selamlar, 8 yıllık ufak bir aradan sonra videolara devam etmen ayrı bir ilgimi çekti bir kaç tanesini izleme fırsatı buldum.Sesin biraz az gelsede eğitici ve öğretici içerikler çıkarmanı engellememiş,  ellerine sağlık.

 

ahah 8 yıl gerçekten ufak bir araymış. abone olundu.

Kanalı herzaman güncel tutmak önemli. Öyle çok uzun ara vermek olmaz.Düzenli olarak her 8 yılda bir video kâfi :D

Tabi şaka bir yana hayat şartları vs derken vakit buldukça birşeyler yapıyoruz.Yakında birkaç video fikri daha var takipte kalın :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.