arkadaşlar ben yabancı serverde hiç oynamadım bana pwp yabancı serveri bulabilirmisiniz görüntü kalitesi falan değişik oluo onlarınki çünkü baktıımda çok gıcığıma gidio bende o serverlerde oynamak istiorum bi el verirseniz sevinirim :utangac1
UoGateWay'de Oyna? Türk Olanlar'in Hepsinin Kinqi Oldunda Yabancisi Kaldi Öylemi Birader?
reklam yapmayarak anlatsan daha iyi olabilir
UoGateWay Server İsmimi Sence de Reklama Girsin? Dökümanlara Bakarsan Site Administratorlari Bile Koymus..
Bilgisizlik Böyle Bisi Olmasi Gerek he?
Senin İcinde Acikliyim UoGateWay'i
UoGateWay RunUo Lara Girebilmek İcin Bir Program..
kr kingdom reborn mu. kingdom reborn gerçekten güzel ama paralıdır galiba
Kingdom Reborn'u orijinal sunucularda oynamak istiyorsan paralı. Ama Kingdom Reborn'a geçmiş birsürü yabancı sunucu var, onlarda bedavayada oynabilirsin..
nasıl oynayabilrim onları nerden bulabilrim?
her freeshard olan kr sunucularının clienti 2.3 gb kadar bişey. sebebi , dosyaları tek tek düzenlenmiyor. direkt uoyu baştan değiştiriyolar onu da client diye veriyorlar. kısaca boşuna orjinal kr yi indirme eğer başka sunucu oynucksan
Bu konu Xantier tarafından düzenlendi(2008-08-26 10:15, 16 yıl önce)
yoo ben paralı oynamıorum sadece grafikleri çok iidi o yüzden oynamak istedim oyunu eğer kr paralıysa oynamıcam ama onun gibi başka parasız varsa oynamayı çok isterim değişiklik olur hem