Narsia : ilk olarak 140$ gibi bi ücret ödendi. İstediğimiz bilgilerin kurtarılması halinde 55$ daha ödenecek.

Sunucu yedekleriyle alakalı olan kısım için mi istendi bu 55$ ? Tekrardan verildiği için mi yani ?
140$ kapora olarak verildi. Kurtarma işlemi tamamlandığında 55$ daha verilerek tamamlanacak. Toplam ücret 195$ yani.
Narsia : 140$ kapora olarak verildi. Kurtarma işlemi tamamlandığında 55$ daha verilerek tamamlanacak. Toplam ücret 195$ yani.

Tuzluymuş gerçekten, kurtarabilselerde değse bare..
bu fiyat sorgusu nedendir acaba ? anlamış değilim Narsia sizin için gayret gösteriyor ama siz tam aksine sorgulam yönündesiniz nedir bu fevri tavırla ? :huh
@bexar

Neye güvenerek bunu söylüyorsn anlamıyorum. Sen gidiyorsun çakma bir sunucu açıyorsun ve bana laf atıyorsun. Yahu Arcadia kadrosunda vardım ben sunucu sahibi Levent ve Asura(ismini unuttum affola) hatta açılcaktı bir daha Levent ve Asura tartıştı diye açılmadı sunucu. Arcadia 2 sefer açıldı ve daha sonralarının hepsi çakmaydı. Gelipte bizim sunucumuza afedersin ama b*k atamazsın.
Members
-0.7
Sunucuda 1 den fazla owner olabılır ama sunucunun tek br sahibi vardır. Çakma sunucu nasıl olur sana ufak bır brıfıng verıyım bıraz bısıler ogren.

Çakma sunucu Mesela Arcadia 'nın resmı Sıtesı yanı benım devir ettigim hakları bana ait olan site arcadiauo.net dir.
eger arcadia.gen.tr arcadia.net arcadia.net.tc gibi kolpa adresler olsa evt çakma fakat dedıgım gıbı resmı web adresı.

Levent asura ve ısmını sayamadıgım bır cok kısıler sunucuda zamanında ownerlık yapmıs kısıler. valla sunucu scipterı genıus hakların eskı sahıbı cıhan arslan(kortez idi) onlardan devir alındı zamanında ucretli bir şekilde.

SEN GELIPTE MONETA ADLI DAHA HARDISKINE SAHIP CIKAMADIGINIZ 3 KURUSLUK FIRMALARDA IS YAPTIGINIZ GERCI FIRMAYA DA LEKE ATMAYIM BAYRAM HARCLIKLARINIZLA ACTIGINIZ SUNUCUNUN PARSINI VERMEMISSINIZDIR KAPANMISTIR.

ÇAKMA OLAN BIRI VARSA O SENSIN CAMUR ATMAKDAN ARTIK VAZGEC. İŞİNE BAK! SİZİN YUZUNDEN UO PIYASASI BOLE AC KAPA YALAMA ETTINIZ.
Bexar çekemediğin birşeyler mi var ? Monetaya girmedim.Söylediğim gibi bir power play sunucuda oynamayıda düşünmüyorum ama sanki bir kuyruk acısıyla hareket ediyormuşsun gibi bir his var içimde.Kimsenin konusuna tecavüz etmeye hakkın yok -_-" sen gelene kadar gayet keyifle konuyu takip ediyordum.En güzel tabirle içine sıçtın
Bayram harçlıkları? Güleceğim yoktu.

Senin o çakma değilim dediğin sunucunun 550 kişi var iken sunucuda görev aldım ben ve sunucu sahipleri Levent ve Asura'dır. Levent ve Asura'nın olmadığı tüm Arcadia sunucularının hepsi sahtedir. Sen alan adını alan adı tescil kaydı yaptın diye kendini çok zeki zannediyorsun galiba...

Bu arada yalama ettiniz aç kapa vs. derken bnm hayatımda kendime ait 2 projem oldu. Bilmeden etmeden sunucuya laf atma ayrıca. Moneta ilk açıldığında 14 ay açık kalmış sunucudur. Bu arada 3 kuruşluk firmalarla da çalışmam.
Members
-0.7
herkes efendi terbiyeli olucak doğruları konuşacak!

2 gun once gelıpte orjınal arcadiayı gelıp kotulemek ıcın kolpa dıyen adamlar bunlar,gercek kendi kolpalıkları belli oldu.Önce kendı serverınız pıslıklerını temızleyın sonra kalıtelı shardlarla laf atın.Monetaya ne ya sız kımsınızde arcadia laf atıyorsunuz.

resmı web adresı benım herseyı benım gelmıs kolpa dıyor,o domaın adları sızın gıbı 10-20 ytl alınmadı.eskı sahıplerınden guzel ucretler karsılıgı alında hayla anlamadıgın nokta su levent ve asura evt ownerlık yaptılar.SUNUCUDA BIRDEN FAZLA OWNER VARDIR AMA TEK SAHIBI VARDIR ;) DAHA BUNU BILE AYIRT EDEMIYORSUN.Çocuksunuz daha çoçuk
Bexar bunlarla uğraşacağına kendi sunucunla ilgili sorulara cevap ver lütfen sana mail atıyorum,ö.m yolluyorum,konuna msj yazıyorum hiç bir şekilde cevap vermiyorsun.
Ben eğer orada yetkili olduysam ki, düşük bir plevel ile de değil Admin olarak görev aldım Arcadia'da, benim Arcadia'yı savunmamda bir sakınca görmüyorum.

Benim sunucumun hiçbir pisliği yoktur. Sunucunun hacklenmesi benim ayıbım değildir, hackleyenin ayıbıdır ki hukuk çerçevesinde yapan kişiyle görüşeceğiz zaten. Yerleride tespit edildi.

Eğer kaliteli bir sunucu açsaydın emin ol başkasının sunucusunun ismi ile açmazdın.
Members
-0.7
Sunucu yapılandırıldı,fakat uo bıraktıgımdan dolayı ayıracak vaktım olmadıgından dolayı sunucuyu devır etme kararı aldım,O yuzden bakımdan suan cıkarmıyorum alan yenı sahıbı olan arkadas devam ettırsın dıye.
Arcadia orjinal Arcadia Degildir Kesinlikle Çakmadır... Asıl sahibi Yakın Bir Arkadasımdır... İsmi Gürdal Soy adı Kaçmazdır...
Members
-0.7
Ya arkadaslar ARTIK KENDIMI TUTAMICAM MAL MISIN DICEM?

ULAN SUNUCUNUN ALAN ADI: WWW.ARCADİAUO.NET RESMI WEB ADRESI GIR WHOIS CEK EMBESIL MISIN? ORDA BERK ARSLAN YAZISINI GORUCEKSIN BU KADARDA MAL OLMAYIN GELIPTE BANA CAKMA DEMEYIN CAHIL MISINIZ NESINIZ ANLAMIYORUM ILLA ADAMI SINIRLENDIRCEKSINIZ.
ortam kızışmış



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.