Master
59.2997
birkaç "pürüz" yüzünden köklü bir sunucunun bu hallere düşmesi gerçekten acı.. umarım en kısa sürede eski haline döner. zirâ dönmeyecekse de en hayırlısı herşeyi tadında bırakmak olacaktır.
Silindi
Master
59.2997
Nebula'nın Sitesi Açılmıyor. Herhangi bir yerde bir açıklama yapıldımı bilmiyorum, Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim..

Ayrıca Bir sorum olacak, Bir ara Nebula ve revo birleşmişti. Yani Nebuladaki Accountlara Revo'dan giriliyordu Yanlış hatırlamıyorsam. Eğer Bu şekildeyse Hala devam etmekte mi ?
zamansiz5334 : Nebula'nın Sitesi Açılmıyor. Herhangi bir yerde bir açıklama yapıldımı bilmiyorum, Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim..

Ayrıca Bir sorum olacak, Bir ara Nebula ve revo birleşmişti. Yani Nebuladaki Accountlara Revo'dan giriliyordu Yanlış hatırlamıyorsam. Eğer Bu şekildeyse Hala devam etmekte mi ?

Nebulanın sitesine saldırı geldiği için, siteyi bakıma aldılar diye biliyorum bende, Nebuladaki accountların Revolution'a aktarılması baya bi uzun zaman oldu, artık öyle bişey kalmadı.
Silindi
Apprentice
2.6
Bilgilendirdiğin için Sağol.
Simdi aldığım bilgiye göre bazı arkadaşlar oyuna girebilmiş ama çok denemek gerekiyormuş işin kötüsü clientte yok bende client için link atarsanız çok sevinirim :D
Qnd : Nebulanın sitesine saldırı geldiği için, siteyi bakıma aldılar diye biliyorum bende, Nebuladaki accountların Revolution'a aktarılması baya bi uzun zaman oldu, artık öyle bişey kalmadı.

İşte buda türkiyedeki acizliği gösteriyor başarılı olan birisini tebrik etmek yerine başarısını yok etmeye emeklerini hiç etmeye yönelik hareketler yazık böyle insnlara neden bir web sitesine saldırılırki ;

Örn : Danimarka da olanlar gibi bir sebepten, Yunanistanda olanlar gibi bir sebepten, bence böyle şeyler için yorun kendinizi bir oyun sunucusunun başarısını yok etmek için değil yada saldıracaksanız hak edene saldırın.


YAZIKLAR OLSUN.
Güncelleme hatası alan arkadaşlar,

İnternet Explorer'dan dosya bölüme giriniz, ordan çevrim dışı çalış'a ayarlayıp connector'ı açabilirsiniz.
Forever :


Merhaba ;

Web sitemize yapılan saldırılardan dolayı connector'e erişim engelleniyor.Şuanda connector ile oyuna bağlanabilirsiniz , ancak web sitemiz kapalıdır.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.