nebula connectoru açınca bi task list çıkıyor iki dosyanın downloadı için bilgisayar indiremiyor o dosyaları task fail oluyor görevler tamamlanamadı! diye bir yazı çıkıyor connector kapanıyor windows 7 kullanıyorum sanırım sorun bilgisayarın programa download izni vermemesinden kaynaklanıyor firewallu kapadım ama fayda etmedi nasıl aşıcam ben bu sorunu?
Antivirüs programın varsa o da engelliyor olabilir.

Bir ihtimal, başka arkadaşların oyuna girebiliyor muymuş ?
nod32 var antivirüs olarak kapattım gene olmadı, nebulaya yeni başladım tanıdık yok hiç ama sitede ana sayfada online 180 player falan yazıyor demek ki sunucu açık, ama forumlar 2 gündür bakımda ondan nebula forumlarına yazamıyorum
nebula forumlarına yazarsanız daha çok yardımcı olurlar.
nebula forumu bakımda kısa süre içerisinde aktif olacakmış neyse ki(2 gündür bekliyorum)
Master
59.2997
WildGenie:
* Gri ekran problemi: Masa üstündeki kısa yola sağ tık özellikler dedikten sonra uyumluluk kipinin kapalı olmasına dikkat edin. Eğer Windows 7 64 bit kullanıyorsanız uyumluluk kipini Vista olarak kullanmayı deneyiniz. Windows XP 64 bit ve Linux Wine sürümleri şu anda desteklenmemektedir.
* Güncelleme problemi: Güncelleme işlemi esnasında dosya indirilemiyorsa yada doğrulama olmadı diyorsa güncel connectoru siteden indirip tekrar kurunuz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.