Evet arkadaşlar dün yaşadıgımız olaydan sonra video programı indirip görüntü almaya karar verdik bu linkten https://www.youtube.com/watch?v=wL9lZ06O9DU videomuzu izleyebilirsiniz önce not kısmını okuyun İyi Seyirler.

//Alıntıdır
Ben hiç bir şey anlayamadım.
bu yaşadıkların her zaman olan şeyler her serverda olmuştur ancak nebula yaptımı da tam yapar quann,locus döneminde neler yaşadık nebulada kurallar katıydı o zamanlar silencer ve ekibi vardı neler yaşatmışlardı bana denıze filed attığım için bütün skillerimi sıfırladılar uyarısız me mailler attım ne telefonlar açtım ancak tınlamadılar hiç unutmam! fakat kendileri yapıyorlardı hala da yapıyorlar ben bıraktım artık nebulyı uzerıme tapulasalar gırıp oynamam bence sen de oynama intikam almak istiyorsan ya server açarsın ya da bu şekilde reklam edersin!!!
Expert
34.0001
Önce olanları bilemem de, pure mage arkadaş senin stamını bitirmek için üstünden yürümüş gibi gördüm. Burada başka bir şey yok.
Silindi
Expert
34.0001
Kardesim kusura bakma da hic bisey yok burada.Staminanin 0 lanmasi tamamen adamlarin senin uzerinden bi kac kez (action basladigindan beri) gecmelerinden kaynakli.Yani bi staff kesinlikle boyle basit biseyle ugrasmaz.Nebula da oyuncu veya staff degilim ve uo oynamiyorum ama zamaninda bizde bunu cok yapmistik.Kisaca staminani bitirip normal bi sekilde kesmisler.
buraya da açılmış aynı başlık daha önce yaptığım yorum :

Bu videoda anormal bir şey yok. Darla Forcast isimli oyuncu ile 3 kere çarpışmışın. Her çarpıştığında ortalama 18-19 staminan gidiyor 18x3=54 stamina ediyor. Zaten videoda " staminaya dikkat " yazdığında stamina değerin 54-55 cıvarında. Uzun yıllardır nbl oynamıyorum , edit vardır yokdur orasını bilemem fakat bir sunucuyu karalarken biraz düşünmek gerek.
Bana garip gelen staff üyesisin elinde herşeyi yapabilecek bir güç varken, neden böyle anlamsız ve basit bir işle uğraşırsınki çok mantıksız.
Video çeken arkadaş şaşırmış bence
Konuyu uplıcam konuyla alakası yok yeni başlık açmak istemedim :D

Bu nebula phı neden kapatmış biz şimdi başladık geç kaldık :( çok zor arkadaş 2 günde tameyi 54 yapabildim ağlayacağım sinirimden. Daha mage kasacaz bilmemne kasacaz :( Yıl olmuş 2014 ph kapamak ne abi ..
Expert
34.0001
Tame de ph, kapanmadan önceki haliyle aynıymış.
Evet öyleymiş. Abi spawn yok bişi yok 45 dk da bir 0.1 alıyorm fena yani :D Mage falan da zor geliyor :/ 4 skilli aynı anda kasıyorm da yanlıs anlasılmasn :D
Hiç başlama Sercan. Biz başladık ama iş yok yani. Hem lag var hem yetkililerin egolar tavan hem de bir bktan çaktıkları yok. 2 ayda sunucuda yapılan tek yenilik market sistemine şunu ekledik market sistemine bunu ekledik.
Expert
34.0001
zorla mı oynatıyolar olm seni, vendorunu bana ver istediğin serverda oyna :D
@Kell

Vendor satılır :P sana özel indirim, 2 değil, 3 değil, 4 değil, tam 1 vendor(!) 5m :D
Valla vendorun süresine bi kaç gün daha var arda, param var uzatırım süresini istediğim kadar, yine de sana vermem asdfas



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.