Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Türkiyedeki über zeki insanlarımız role play denilince sürekli mantık aradığı için biraz zorlanıyor. Mesela commodity deed diye birşeyi oyuna koysaydım ne alaka bir belgeye o kadar şey sığar mı nasıl role playing bu şikayetleri alırdım.
Adept
4.3
Eh insanlarin tercih ettigi Roleplay düzeni ile alakali bir durum o. Her evrende düzen farklidir. Bazilari daha büyülüdür, bazilarinda büyü yok denecek kadar azdir ve daha gercekcidirler. En basitinden Tolkien ve Salvatore farki. Tolkien'de cok az büyüye rastlarsiniz, daha cok orta cag özellikleri görürsünüz. Salvatore'da ise büyüler adeta ucusurlar, drowlar duvarlarda kosarlar, vs. Dedigim gibi sistemlerin oynaninan diyara uymasi lazim sadece.
Neran'nın dediği büyük ölçüde doğru.Herkes bu dünyayı evreni kendi hayal gücüne göre yorumlar ona göre kitaplar yazar , oyunlar geliştirir ama diğer bir taraftanda unutmamak lazım ki OSI deki kurallar bu oyunu yapan insanların koyduğu kurallardır ve oyunun her motoru kusursuz bir şekilde çalışmaktadır.Zaten çoğu freeshard'tan ayıran özellik OSI için budur.Asla kapanmayacak olmasıda ayrı bir avantaj tabi.Mutlaka iyi freeshardlar'da vardır onlara lafım yok ama konu zatende bu değil.

OSI'deki Roleplay anlayışı insana işkence çektirmek değildir.Gerektiği yerde Commodity Deed kullanılır gerekirse büyü kullanılır.Gerekirse de binekler kullanılır.Ama bunlar arasında çok ince çizgiler vardır onu ancak yaşayarak ve görerek hissedebilirsiniz.
Bunu oturtmak Türk serverlarında artık mümkün değil , ve imkansız gibi bunu forumun "Roleplay" bölümdede anlattım.Oradan göz atabilirsiniz.
Konu screenshot olarak kalır ve tartışmaya dönmezse sevinirim.

Yorumlar için teşekküler.
güzel resimler
Söz konusu guilde bugün bir kaç testten sonra üye olmuş bulunmaktayım. Carter Felwood the Ranger olarak OSI Europe'de bulabilirsiniz :P Oldukça güzel bir guild sanki sunucunun içinde başka bir sunucu açmışlar gibi..




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.